Θεραπεία λείανσης Brazilian Κερατίνης (φυτικής προέλευσης, χωρίς ίχνος φορμαλδεΰδης) ή 4 χτενίσματα (ίσιωμα η φλου) με λούσιμο στο Σαλόνι Ομορφιάς Άννα Δαχτυλίδη στην Κηφισιά (από 24€).

Περιγραφή προσφοράς

  • 24€ από 80€ για 4 Χτενίσματα (ίσιωμα ή φλου) μαζί με λουσίματα για όλα τα μήκη μαλλίων.
  • 30€ από 120€ για Θεραπεία Brazilian Κερατίνης.
  • Όλες οι υπηρεσίες συνοδεύονται με λουσίματα
  • Διάρκεια θεραπείας έως και 3 μήνες και με την κατάλληλη συντήρηση έως 5 μήνες.
  • Για μακριά μαλλιά υπάρχει επιπλέον χρέωση 5€ παραδοτέα στο κατάστημα.

Λίγα Λόγια

  • Η Brazilian Keratin Treatment είναι μια επαναστατική θεραπεία λείανσης που βασίζεται σε φυτικής προέλευσης Κερατίνη, η οποία μέσω της ειδικής διεργασίας "επικάθεται" πάνω στην τρίχα με αποτέλεσμα να:

- χαλαρώνει την μπούκλα και να κάνει την τρίχα ίσια
- δίνει λάμψη και μεταξένια υφή
- εξαφανίζει τελείως το φριζάρισμα
- αναδομεί την τρίχα
- ενυδατώνει
- ενισχύει την ελαστικότητα αλλά και τον όγκο των μαλλιών

 

Ανήκει στις επικαλυπτικές θεραπείες λείανσης καθώς διαμορφώνει ένα ανθεκτικό φιλμ κερατίνης στον εξωτερικό φλοιό των μαλλιών το οποίο με τη θερμότητα τεντώνει σκληραίνει προσδίδοντας ίσιωμα και προστασία στην καθημερινή καταπόνηση από τη θερμοκρασία, τους περιβαλλοντικούς ρύπους και τη λανθασμένη μεταχείριση.

  • Πώς λειτουργεί;

Με αυτόν τον τροπο μειώνονται οι μπούκλες και προστίθεται δύναμη και ελαστικότητα, ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνεται η ενδυνάμωση καθώς το προστιθέμενο βάρος της κερατίνης λειαίνει και τιθασεύει τις μπούκλες. Τα μεγαλύτερα μόρια κερατίνης επικαλύπτουν την επιδερμίδα του κεφαλιού εξωτερικά και την προστατεύουν από την περιβαλλοντική βλάβη που προκαλείται από παράγοντες, όπως οι υπεριώδεις ακτινοβολίες, το νέφος και άλλες ρυπαντικές ουσίες.

  • Η θεραπεία:

- Έχει διάρκεια αποτελέσματος 3 - 5 μήνες.
- Εφαρμόζεται από έμπειρο & εξειδικευμένο προσωπικό
- Δεν περιέχει χημικά & καθόλου φορμαλδεΰδη.
- Δεν υπάρχει πρόβλημα αν πρόσφατα κάνατε βαφή ή ανταύγειες αλλά θα ήταν ιδανικό να γίνουν πριν την θεραπεία.
- Eίναι κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών και ειδικά για ταλαιπωρημένα μαλλιά από βαφές, ανταύγειες, ντεκαπάζ και συχνό πιστολάκι.

 

Περιοχές

Σαλόνι Ομορφιάς

Διεύθυνση

.
.

Τηλέφωνο

.

Το κομμωτήριο βρίσκεται στην Κηφισιά από το 1982.

Η ομάδα μας αποτελείται από προσεκτικά επιλεγμένα άτομα, με υψηλό επίπεδο εμπειρίας και ευθύνης.

Η ομάδα μας εμπνέεται από τις σύγχρονες τάσεις της μόδας και δεσμεύεται να βρει το κατάλληλο style για κάθε τύπο πελάτη.

Ο εξειδικευμένος κομμωτής σας μπορεί να αναγνωρίσει όλες τις ανάγκες των μαλλιών σας και να χαρίσει και πάλι στα μαλλιά σας την υγεία και τη λάμψη που ονειρεύεστε. Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται στο κομμωτήριο περιέχουν τις υψηλότερες περιεκτικότητες ενεργών συστατικών και τις πλέον καινοτόμες τεχνολογίες που διασφαλίζουν την περιποίηση σε βάθος και την άμεση μεταμόρφωση των μαλλιών. Το κομμωτήριο ΔΑΚΤΥΛΙΔΗ ΑΝΝΑ στην περιοχή ΚΗΦΙΣΙΑ σας περιμένει για μια πολυτελή εμπειρία περιποίησης για ονειρικά μαλλιά.

Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε κάτι περισσότερο από απλώς όμορφα μαλλιά, η φιλοδοξία μας είναι να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο και φιλικό περιβάλλον με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Σας καλωσορίζουμε στην εμπειρία ενός προσεγμένου κουρέματος, μιας trendy λαμπερής χρωματολογίας βαφών και μοδάτων στυλιστικών τεχνικών.

Θεραπεία λείανσης Brazilian Κερατίνης (φυτικής προέλευσης, χωρίς ίχνος φορμαλδεΰδης) ή 4 χτενίσματα (ίσιωμα η φλου) με λούσιμο στο Σαλόνι Ομορφιάς Άννα Δαχτυλίδη στην Κηφισιά (από 24€).

από 24 Αγόρασέ το