Ημιμόνιμο manicure, pedicure και κούρεμα ή χτένισμα, από το " από το Beauty Salon στο Χαλάνδρι (27€).

Περιγραφή προσφοράς

  • 27€ από 60€  για 1 χτένισμα (ίσιωμα ή μπούκλες) ή 1 κούρεμα, 1 λούσιμο, 1 ημιμόνιμο manicure (απλό), 1 pedicure (απλό).
  • Για την αφαίρεση προηγούμενου ημιμόνιμου manicure, υπάρχει επιπλέον χρέωση 3€ τα οποία πληρώνετε απευθείας στο κατάστημα.

 

 

Λίγα Λόγια

  • Το ημιμόνιμο περιλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες manicure.
  • Στο κομμωτήριο Beauty Salon δίνουμε μεγάλη έμφαση στην υγιεινή αποστειρώνοντας τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε με προδιαγραφές του υπουργείου υγείας.

 

Περιοχές
Χαλάνδρι

Beauty Salon

Διεύθυνση

.
.

Τηλέφωνο

.

Στο Beauty Salon μπορείτε να περιποιηθείτε τα μαλλιά σας, να απολαύσετε ένα επαγγελματικό Μανικιούρ ή Πεντικιούρ, ενώ στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για αποτρίχωση μπορούμε να σας απαλλάξουμε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα σε οποιοδήποτε μέρος του σώματός σας, όχι μόνο σε γυναίκες αλλά και σε άνδρες. Πρόκειται για έναν χώρο κατάλληλα διαμορφωμένο ώστε να καλύπτει τις ανάγκες κάθε γυναίκας με έμπειρο προσωπικό και σύγχρονα μηχανήματα. Στόχος μας είναι να υλοποιήσουμε τις προσδοκίες σας με τον καλύτερο τρόπο: Υγεία, Ομορφιά, Χαλάρωση, Λάμψη, χαρακτηριστικά τα οποία κάθε γυναίκα ονειρεύεται και προσπαθεί γι' αυτά Ο πολυχώρος μας έχει πολύ εύκολη πρόσβαση καθώς είναι στο κέντρο του Χαλανδρίου.

Ημιμόνιμο manicure, pedicure και κούρεμα ή χτένισμα, από το " από το Beauty Salon στο Χαλάνδρι (27€).

27 Αγόρασέ το