Πακέτα περιποίησης μαλλιών με επιλογή από βαφή ή βαφή ρίζα ανταύγειες, χτένισμα & κούρεμα για όλα τα μήκη μαλλιών από το Barbie Club hair and nails στο Παλαιό Φάληρο (από 17€).

Περιγραφή προσφοράς

  • 17€ από 40€ για 1 βαφή ρίζας ή 1 ολόκληρη βαφή σε όλο το μήκος μαλλιών, 1 χτένισμα (ίσιωμα η φλου) ή κούρεμα, 1 θεραπεία ενυδάτωσης μαλλιών & λούσιμο.
  • 25€ από 75€ για 1 ανταύγειες με ρεφλέ, 1 κούρεμα,1 χτένισμα, 1 θεραπεία ενυδάτωσης μαλλιών & λούσιμο.
  • Η πρόσφορα ισχύει για όλα τα μήκη μαλλιών.

Λίγα Λόγια

  • Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι Loreal και Matrix.
  • Ένα ανανεωμένο look απόλυτα εναρμονισμένο στο στυλ και την προσωπικότητα σας ενόψει χειμώνα!
  • Την ομορφιά, την περιποίηση και την λάμψη που σας αξίζει από μία πρότυπη ομάδα ειδικών.
Περιοχές

Barbie Club hair and nails

Διεύθυνση

.

 

Με βασικές αρχές την ποιότητα, τη συνέπεια και το άριστο αποτέλεσμα η ομάδα μας είναι στη διάθεση σας να σας προσφέρει μια πλούσια γκάμα υπηρεσιών που θα σας αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένες. Στο φιλόξενο περιβάλλον μας μπορείτε να απολαύσετε αντρικό, γυναικείο, παιδικό, (κλασσικό & μοντέρνο) κούρεμα, χτένισμα, βαφές, ανταύγειες κ.α. Έχοντας στη διάθεσή μας εξαιρετικούς επαγγελματίες σας δίνουμε και την μοναδική ευκαιρία να επισκεφτείτε και να μοιραστείτε κάποιες από τις υπηρεσίες του πλούσιου πακέτου μας με φίλους ή συγγενείς σας. Το κομμωτήριο “ Barbie Club hair and nails l” σας συνιστεί μια οικονομική πρόταση που συμφέρει τους δικούς σας ανθρώπους και μπορεί να πραγματοποιηθεί συνδυαστικά με την δική σας περιποίηση! Σας περιμένουμε από κοντά για να αναδείξουμε το δικό σας προσωπικό στυλ και να σας προτείνουμε καινοτόμες αλλαγές αν μας το ζητήσετε!

Παρόμοια Deals

Brazilian Keratin Treatment.

Σαλόνι Ομορφιάς.

Κηφισιά
4
80.0€ από 24€
9
60.0€ 27€
11
14.0€ από 6.9€

Πακέτα περιποίησης μαλλιών με επιλογή από βαφή ή βαφή ρίζα ανταύγειες, χτένισμα & κούρεμα για όλα τα μήκη μαλλιών από το Barbie Club hair and nails στο Παλαιό Φάληρο (από 17€).

από 17 Αγόρασέ το