1 λούσιμο, 1 χτένισμα (ίσιωμα ή φλου) ή κούρεμα & 1 μάσκα ενυδάτωσης για όλα τα μήκη μαλλιών στο Beauty Salon στο Χαλάνδρι (από 7€).

Περιγραφή προσφοράς

  • 7€ από 18€  για 1 λούσιμο, 1 χτένισμα απλό (ίσιωμα ή φλου) & Θεραπεία Μαλλιών με Χαβιάρι ή Botox
  • 10€ από 19€ για 1 κούρεμα (γυναικεία, ανδρικά ή παιδικά), 1 λούσιμο & 1 & Θεραπεία Μαλλιών με Χαβιάρι ή Botox.

Λίγα Λόγια

  • Ανανεωθείτε με νέο look στα μαλλιά που θα σας αλλάξει τη διάθεση.
  • Όλες οι υπηρεσίες γίνονται με χρήση επαγγελματικών προϊόντων με τις χρήσιμες συμβουλές και την φροντίδα του εξειδικευμένου προσωπικού!

 

Περιοχές

Beauty Salon

Διεύθυνση

.
.

Τηλέφωνο

.

Στο Beauty Salon μπορείτε να περιποιηθείτε τα μαλλιά σας, να απολαύσετε ένα επαγγελματικό Μανικιούρ ή Πεντικιούρ, ενώ στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για αποτρίχωση μπορούμε να σας απαλλάξουμε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα σε οποιοδήποτε μέρος του σώματός σας, όχι μόνο σε γυναίκες αλλά και σε άνδρες. Πρόκειται για έναν χώρο κατάλληλα διαμορφωμένο ώστε να καλύπτει τις ανάγκες κάθε γυναίκας με έμπειρο προσωπικό και σύγχρονα μηχανήματα. Στόχος μας είναι να υλοποιήσουμε τις προσδοκίες σας με τον καλύτερο τρόπο: Υγεία, Ομορφιά, Χαλάρωση, Λάμψη, χαρακτηριστικά τα οποία κάθε γυναίκα ονειρεύεται και προσπαθεί γι' αυτά Ο πολυχώρος μας έχει πολύ εύκολη πρόσβαση καθώς είναι στο κέντρο του Χαλανδρίου.

1 λούσιμο, 1 χτένισμα (ίσιωμα ή φλου) ή κούρεμα & 1 μάσκα ενυδάτωσης για όλα τα μήκη μαλλιών στο Beauty Salon στο Χαλάνδρι (από 7€).

από 7 Αγόρασέ το