VIP Full Body Massage της επιλογής σας, Μάσκα σώματος & Ενυδάτωση Προσώπου, στο υπερπολυτελές χώρο του "Elia Ermou Hotel Wellness & Spa" στο Σύνταγμα. (από 40€)

Περιγραφή προσφοράς

 • 40€ από 180€ για ELIA ERMOU VIP Package για 1 άτομο με massage (60') & σοκολοατοθεραπεία σώματος (30').
 • 49€ από 138€ για ELIA ERMOU Package για 1 άτομο με massage (60') & μάσκα σώματος (20').
 •  50€ από 90€ για ΑΝΤΙ-COVID and Recovery Massage Διάρκειας 60 λεπτών , μια μοναδική θεραπεία για αναζωογόνηση, ενίσχυσης του ανοσοποιητικού και αναπνευστικού συστήματος καθώς και καταπολέμηση χρόνιων ανπνευστικών και μυοσκελετικών προβλημάτων.
 • 60€ από 120€ για CRETAN GREEK MASSAGE Διάρκειας 60’-90’,μία υπέροχη, ιδιαίτερη θεραπεία με τεχνικές μάλαξης κατά τις αρχές του Ιπποκράτη και όπως εκτελούνταν η μάλαξη στην Αρχαία Ελλάδα.
 • 70€ από 220€ για VIP ELIA ERMOU Therapy για 1 άτομο, Διάρκειας 120' με massage (60'), μάσκα σώματος (20') & Eνυδάτωση Προσώπου (40')

 

Λίγα Λόγια

Μασάζ: 10+1 λόγοι που είναι ανάγκη και όχι πολυτέλεια!

Οι ευεργετικές ιδιότητες ενός μασάζ!

Οι θεραπευτικές ιδιότητες της αφής είναι γνωστές από τα αρχαία χρόνια, ακόμα και προτού το μασάζ εξαπλωθεί στη Δύση από τις ανατολικές φιλοσοφίες της Ινδίας και της Ιαπωνίας.

Ο σκοπός του μασάζ ήταν κυρίως θεραπευτικός και προληπτικός και όχι κυρίως αισθητικός, όπως σήμερα. Οι μαλάξεις στόχευαν στη θεραπεία των τραυμάτων, στη ανακούφιση από τον πόνο, στην πρόληψη ασθενειών. Με την πάροδο του χρόνου και την ολοένα μεγαλύτερη πρόσβαση σε εναλλακτικές θεραπείες και φάρμακα, το μασάζ παραγκωνίστηκε και λανθασμένα θεωρήθηκε ότι απευθύνεται σε λίγους.

Ειδικότερα, το μασάζ:

 • Χαλαρώνει τους μύες κι ανακουφίζει από πιασίματα. Ένα χαλαρωτικό μασάζ ηρεμεί το σώμα και απομακρύνει το άγχος που ευθύνεται για μυϊκές εντάσεις. Έχει αποδειχτεί ότι μειώνει στο μισό τα επίπεδα της κορτιζόλης, γνωστής και ως ορμόνης του στρες. Παράλληλα, απελευθερώνει ενδορφίνες και άλλες ορμόνες, όπως ντοπαμίνη και σεροτοτίνη, οι οποίες προκαλούν το αίσθημα της χαράς και της ευχαρίστησης. Γι΄αυτό και λέγεται ότι το μασάζ είναι το φυσικό όπλο κατά της κατάθλιψης.
 • Βελτιώνει την ποιότητα ύπνου. Έρευνες έχουν αποδείξει ότι το μασάζ σε συστηματική βάση κατευνάζει το νευρικό σύστημα και καταπολεμά την αϋπνία. Είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τα κύματα δέλτα, που ευθύνονται για την βαθιά κατάσταση ύπνου.

 

Οι μαλάξεις βοηθούν την κυκλοφορία του αίματος συνεπώς η όψη φλοιού πορτοκαλιού βελτιώνεται αισθητά!

 • Αυξάνει την ενέργεια του σώματος ενώ ταυτόχρονα μειώνει το αίσθημα της κόπωσης. Είναι η τονωτική ένεση στη ψυχολογία του ασθενούς. Το σώμα “ισιώνει”, η στάση του βελτιώνεται, οι μύες του γίνονται περισσότερο ελαστικοί. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τις επόμενες μέρες το άτομο να νιώθει αναζωογονημένο, με υψηλά επίπεδα ενέργειας και αυτοσυγκέντρωσης.
 • Αποτοξινώνει τον οργανισμό, καταπολεμά την κυτταρίτιδα κι εμποδίζει την κατακράτηση υγρών. Το λεμφικό μασάζ τονώνει την κυκλοφορία του αίματος, με αποτέλεσμα να κυκλοφορεί περισσότερο οξυγόνο στο αίμα και να στέλνει το σώμα περισσότερα θρεπτικά συστατικά στους ιστούς.

Έτσι, όχι μόνο συμβάλλει στην ανακούφιση από τα πρησμένα πόδια, αλλά είναι ένας ορκισμένος εχθρός της κυτταρίτιδας, την οποία και νικά με στοχευμένες πιέσεις πάνω στους λεμφικούς αγωγούς του σώματος.

Αποτέλεσμα; Αυξάνει την τοπική λεμφική κυκλοφορία, γεγονός που βελτιώνει σημαντικά την εικόνα του δέρματος.

 

Τι άλλο μας προσφέρει;

 • Βελτιώνει την υφή του δέρματος. Η ανάτριψη απομακρύνει το ανώτερο στρώμα του δέρματος, το οποίο και ανανεώνεται από την αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος. Έτσι, η υφή του βελτιώνεται, το δέρμα γίνεται πιο λείο και λαμπερό, χωρίς ρύπους και νεκρά κύτταρα. Πόσο μάλλον αν το μασάζ συνοδεύεται κι από μία θεραπεία αποτοξίνωσης, που περιλαμβάνει έντονη απολέπιση και χαμάμ.
 • Ελαττώνει τους μεταπροπονητικούς πόνους των αθλητών και όχι μόνο. Το αθλητικό μασάζ ανακουφίζει από πιασίματα, μειώνει τους σπασμούς των μυών με την απομάκρυνση του γαλακτικού οξέος. 

 

 Είναι τόσο αποτελεσματικό στην πρόληψη και αποκατάσταση των τραυματισμών από την έντονη άσκηση. Στην Αρχαία Ελλάδα, μάλιστα, ήταν η πιο δημοφιλής μέθοδος αντιμετώπισης των φλεγμονών που σχετίζονταν με αθλητικές διοργανώσεις, όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

 • Ανακουφίζει από ημικρανίες. Σύμφωνα με έρευνες, η χειρομάλαξη απομακρύνει τους πονοκεφάλους και επομένως μειώνει την ανάγκη για παυσίπονα. Γενικά, είναι η πιο υγιής εναλλακτική θεραπεία για τον πόνο, αφού η συστηματική εφαρμογή του μασάζ συμβάλλει αποδεδειγμένα στην ελάττωσή του.
 • Ενδείκνυται για την αντιμετώπιση του χρόνιου πόνου της πλάτης. Έρευνες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως το backpain μασάζ είναι η ιδανική λύση για την ανακούφιση χρόνιων πόνων που εντοπίζονται στην περιοχή της μέσης, της πλάτης και της σπονδυλικής στήλης. Ειδικότερα, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της συνδυαστικής θεραπείας κατά της αρθρίτιδας, της δισκοπάθειας, της ινομυαλγίας κ.ά.
 • Συμβάλλει στη γρηγορότερη επούλωση των πληγών. Οι μαλάξεις αναμφίβολα μειώνουν το οίδημα που δημιουργείται μετά από χειρουργικές επεμβάσεις. Δεν είναι τυχαίο που, όταν νιώθουμε ότι πονάμε κάπου, το πρώτο πράγμα που κάνουμε ενστικτωδώς είναι να τρίψουμε την πάσχουσα περιοχή.

Εξάλλου, όπως είχε πει κι ο Ιπποκράτης: “οι φυσικές δυνάμεις που έχουμε μέσα μας, είναι οι πραγματικοί θεραπευτές της νόσου”. Το μασάζ δεν κάνει τίποτα άλλο από το να αφυπνίζει αυτές τις δυνάμεις.

Επιπλέον…

 • Μειώνει τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής:. Οι μαλάξεις σε συστηματική βάση κατεβάζουν την αρτηριακή πίεση, συμβάλλοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο στη διατήρηση της υγείας. Έτσι, γίνεται σαφές ότι το μασάζ έχει ευεργετική επίδραση, όχι μόνο στο μυϊκό, λεμφικό, κυκλοφορικό, ενδοκρινικό και ανοσοποιητικό σύστημα, αλλά ακόμα και στο καρδιαγγειακό.
 • Έχει ευεργετική επίδραση, όχι μόνο σε ενήλικες, αλλά και σε πρόωρα βρέφη. Το ότι η χρηματοδοτούμενη επιστημονική έρευνα συχνά οδηγεί σε απρόσμενα οφέλη για την ανθρωπότητα είναι αδιαφιλονίκητο γεγονός. Αλλά το ότι ένα πείραμα με μαλάξεις σε μωρά αρουραίους θα έβαζε τις βάσεις για την κατανόηση της ανθρώπινης ανάπτυξης αγγίζει πραγματικά τη σφαίρα του παραλόγου!

 

Περιοχές

Elia Ermou Hotel Wellness & Spa

Διεύθυνση

Σύνταγμα

Με την δύση του 2018, στα μέσα Δεκεμβρίου, στον πιο εμπορικό και γνωστό δρόμο της Αθήνας έκανε την εμφάνιση του το εντυπωσιακό 4στερο ξενοδοχείο Elia Ermou Athens Hotel.

Μια ανάσα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα και ιστορικά μνημεία της πόλεως βρίσκεται το Elia Ermou Athens Hotel. Η Ακρόπολη, το Μουσείο της Ακρόπολης, η Αρχαία Αγορά Αθηνών, η Βουλή, το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, η Πλάκα είναι κάποια από τα μέρη που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθεί ο κάθε επισκέπτης και είναι όλα προσβάσιμα με τα πόδια.

Ψυχαγωγία και αγορές είναι εύκολο να συνδυαστούν αφού το ξενοδοχείο είναι πολύ κοντά σε καφέ, εστιατόρια με ζωντανή μουσική, μπαρ, θέατρα και εμπορικά καταστήματα.

Το ξενοδοχείο με ιδανική τοποθεσία παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προσφέροντας στον επισκέπτη μία αξέχαστη εμπειρία διαμονής. Τα 123 δωμάτια με μεγάλη ποικιλία διαφόρων τύπων δωματίων καθώς και επιλογή από διάφορες κατηγορίες σουιτών.

Το μεγαλύτερο μέρος των δωματίων έχουν ιδιωτικό hammam και υδρομασαζ ιδανικά για χαλάρωση.

Αμερικάνικου τύπου πρωινός μπουφές σερβίρεται καθημερινά στο "Athens View Balcon¨. Το εστιατόριο ¨Athens View Balcon¨ στον 7ο όροφο με τη μαγευτική θέα στην Ακρόπολη προτείνεται για χαλάρωση πίνοντας καφέ ή ποτό ή ακόμα καλύτερα γευματίζοντας κάτω από τον Αττικό ουρανό.

WELLNESS CLUB

Το κέντρο ευεξίας και ομορφιάς του ξενοδοχείου προσφέρει μοναδική εμπειρία αναζωογόνησης και χαλάρωσης σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον. Επιπλέον ο καινοτόμος αθλητικός εξοπλισμός θα σας ενθουσιάσει και θα σας κρατήσει σε φόρμα κατά την παραμονή σας στο ξενοδοχείο.

 

VIP Full Body Massage της επιλογής σας, Μάσκα σώματος & Ενυδάτωση Προσώπου, στο υπερπολυτελές χώρο του "Elia Ermou Hotel Wellness & Spa" στο Σύνταγμα. (από 40€)

από 40 Αγόρασέ το