Θεραπείες για Πρόσωπο & Σώμα με Φυτικά Αποστάγματα & Λεμφικό Drenage μέσω Δακτυλοπιέσεων, στο Benevita στο Μαρούσι (από 8€)

Περιγραφή προσφοράς

  • 12€ από 80€ για 1 Πρόγραμμα Μεταμόρφωσης Προσώπου & Σώματος με Φυσικό Body & Face Lifting με Aποστάγματα της Φύσης (55')
  • 8€ από 50€ για 1 Λεμφικό Drenage με Δακτυλοπιέσεις για Αποτοξίνωση με Ειδικό Λάδι
  • 8€ από 50€ για Προϊοντική Θεραπεία Σώματος για Μείωση της Κυτταρίτιδας & των Πόντων Βασισμένη σε Πράσινους Κόκκους Καφέ

Λίγα Λόγια

  • Πρόγραμμα Μεταμόρφωσης Προσώπου & Σώματος με Φυσικό Body & Face Lifting με Aποστάγματα της Φύσης (40΄ Σώμα & 15΄ Πρόσωπο)Ξεκινάμτε με peeling σώματος, συνεχίζετε με μασάζ σε όλο το σώμα με 3 αιθέρια έλαια αποστάγματα της φύσης. Αντιστοιχα το ίδιο και στο πρόσωπο.
  • Λεμφικό Drenage με Δακτυλοπιέσεις για Αποτοξίνωση με Ειδικό Λάδι (40') Προσφέρει αποτοξίνωση σώματος όπου με ειδικό λάδι και δακτυλοπιέσεις σας κάνουν μασάζ σε όλο το σώμα μπρός - πίσω
  • Προϊοντική Θεραπεία Σώματος για Μείωση της Κυτταρίτιδας & των Πόντων (40') Ξεκινάτε με peeling στα σημεία που έχουμε πρόβλημα, συνεχίζετε με ορό καφεΐνης και έπειτα κάνετε μασάζ με ειδικά αιθέρια έλαια με βάση τον καφέ. Η δύναμη του καφέ απλωμένη στο σώμα σας.
Περιοχές

Benevita

Διεύθυνση

.

 

Ο φυσικός τρόπος να νιώθεις καλά! Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να νιώσεις καλά... ο καλύτερος όμως είναι ο φυσικός τρόπος! Στη Benevita έχουμε αναγάγει σε φιλοσοφία όλες τις φυσικές μεθοδολογίες και πρακτικές που αποκαθιστούν την ενεργειακή ισορροπία του οργανισμού σας. Τα προγράμματα που προσφέρουμε, έχουν σχεδιαστεί από εξειδικευμένους θεραπευτές με στόχο να γίνουν απολαυστικές εμπειρίες με απτά αποτελέσματα. Ανάμεσα στο ευρύ φάσμα υπηρεσιών μπορείτε να βρείτε επιλογές για την ευεξία, τη χαλάρωση αλλά και την αναζωογόνησή σας. Η προσωπική εξυπηρέτηση και η προσαρμογή των υπηρεσιών μας στις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας, θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

Θεραπείες για Πρόσωπο & Σώμα με Φυτικά Αποστάγματα & Λεμφικό Drenage μέσω Δακτυλοπιέσεων, στο Benevita στο Μαρούσι (από 8€)

από 8 Αγόρασέ το