Αναζωογονητικά day spa & Αρχαιοελληνικά τελετουργικά μάλαξης, στο Glyfada’s Temple Massage (από 12€).

Περιγραφή προσφοράς

  • 12€ από 30€ για Relax Full Body Massage 60'.
  • 14€ από 35€ για Μασάζ Κυτταρίτιδας Tοπικού Πάχους 60'.
  • 22,9€ από 45€ για Powder Massage Αρχαία Ελληνική Μάλαξη 60'.

Στις θεραπείες χρησιμοποιούνται φυσικά προϊόντα που βασίζονται σε βιολογικά αιθέρια έλαια φυτικά εκχυλίσματα και έλαια από βιολογικές καλλιέργειες της ελληνικής φύσης.

Λίγα Λόγια

  • Relax Full Body Massage.

Το μασάζ είναι μία πανάρχαια τεχνική καθώς υπάρχουν ιστορικές αναφορές που το συνδέουν με τις Ασιατικές κοινωνίες όπως την Ινδία και την Κίνα εδώ και 5.000 χρόνια ενώ και οι αρχαίοι Έλληνες και ο Ιπποκράτης χρησιμοποιούσαν  αυτή την τεχνική ήδη από το 430 π.Χ.

Η ανακουφιστική τεχνική της μάλαξης ικανοποιεί την αρχαίγονη ανάγκη μας για φροντίδα μέσω του αγγίγματος και της σωματικής επαφής έχοντας μία γενική επίδραση στην ψυχοσωματική μας κατάσταση.

Το μασάζ σήμερα είναι ένα μέσο αναζωογόνησης και ευεξίας, μείωσης του πόνου, του άγχους και του στρες αλλά και για θεραπευτικούς σκοπούς όπως την ευεργετική επίδρασή του σε ζωτικά συστήματα του ανθρώπινου οργανισμού

  • Μασάζ Κυτταρίτιδας Tοπικού Πάχους.

 Το λεμφικό μασάζ γίνεται σε όλο το σώμα ή κατά την προτίμηση του πελάτη, από τα χέρια και τα μπράτσα ως ολόκληρο το μήκος των ποδιών, την κοιλιά, τους γλουτούς και τους μηρούς, με προσπάθεια να απελευθερωθούν και να ανοίξουν τα σημεία που έχει «κλειδώσει» το λέμφος και επιμένουν τα πρηξίματα, η κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος.

  • Powder Massage Αρχαία Ελληνική Μάλαξη

Περιλαμβάνει τις αποκαλούμενες «ανατρίψεις» και βασίζεται στις μεθόδους του Ιπποκράτη, που λάμβαναν χώρα στην Αρχαία Ελλάδα και συγκεριμένα σε σχολεία πάλης και γυμνάσια, σε ασθενείς και στα Ασκληπιεία. Ο όρος ιατραλειπτική της αρχαιότητας, έχει πλέον αντικατασταθεί με τον όρο μάλαξη ή μασάζ.

Η τεχνική αρχικά εφαρμοζόταν στεγνά και εν συνεχεία με πούδρα. Η εν λόγω θεραπεία, δια της αρμόζουσας μάλαξης και δια των παθητικών αλλά και ενεργητικών κινήσεων, επιτυγχάνει την αύξηση της μικρο-κυκλοφορίας του αίματος καθώς και την ενδυνάμωση του υποδόριου ιστού σε ατροφικούς μυς, τένοντες και αρθρώσεις.

Περιοχές

Temple Massage

Διεύθυνση

.
.

Τηλέφωνο

.

Μέσα από την γνώση και την πολυετή εμπειρία μας,  έχοντας αγάπη για τον ελληνικό πολιτισμό, δημιουργήσαμε ένα ζεστό χώρο δίνοντας πρωτότυπες προτάσεις, προσφέροντας ανάταση, ευεξία και ευφορία. Οι θεραπείες μας στηρίζονται στις αρχές του Ιπποκράτη. Στόχος μας είναι η φροντίδα ατόμων όλων των ηλικιών με διαφορετικές ανάγκες και ιδιαιτερότητες, στηρίζοντας ιδιαίτερα άτομα με ειδικές ανάγκες.

 

Παρόμοια Deals

Αναζωογονητικά day spa & Αρχαιοελληνικά τελετουργικά μάλαξης, στο Glyfada’s Temple Massage (από 12€).

από 12 Αγόρασέ το