Χαλαρωτικό μασάζ σώματος, κεφαλής ή αθλητικό μασάζ & επιπλέον επιλογή με παραδοσιακές βεντούζες στο Massage Voyage στο Αιγάλεω (πλησίον Μετρό Αγία Μαρίνα) (από 14,90€).

Περιγραφή προσφοράς

  • 14,90€ από 25€ για χαλαρωτικό μασάζ (40') + μασάζ κεφαλής (20').
  • 14,90€ από 25€ για αθλητικό μασάζ (60').
  • 17€ από 35€ για θεραπευτικό μασάζ (60') για πλάτη, αυχένα, μέση, ώμους και όλες τις αρθρώσεις.
  • 19,90€ από 40€ για αθλητικό μασάζ (45') + παραδοσιακές βεντούζες (15') ή μασάζ κεφαλής (15').
  • 19,90€ από 40€ για θεραπευτικό μασάζ (45') + παραδοσιακές βεντούζες (15') ή μασάζ κεφαλής (15').

Λίγα Λόγια

  • Αθλητικό Μασάζ: Το Αθλητικό μασάζ προτείνεται για αθλητές και ανθρώπους που γυμνάζονται. Είναι έντονο και ενδείκνυται για χρόνιους πόνους, θλάσεις, τραυματισμούς, δισκοπάθειες, μουδιάσματα στα πόδια και πόνους στη μέση. Βοηθά στην πρόληψη τραυματισμών και στην ελαστικότητα του αθλητή.
  •  Θεραπευτικό μασάζ :Το Θεραπευτικό μασάζ εστιάζει σε σημεία και μέρη του σώματός μας όπου υπάρχουν χρόνιες παθήσεις. Είναι ιδανικό για πόνους που επιμένουν καιρό και κουρασμένα σώματα. Γίνεται με θεραπευτικούς χειρισμούς με αιθέριο έλαιο Ελιτσέας και κανέλα ή λάδι καρύδας με αιθέριο έλαιο Γουλθερίας.
  • Βεντούζες :Η θεραπεία με βεντούζες είναι μια αρχαία παραδοσιακή πρακτική, κοινή στους πολιτισμούς της Μεσογείου αλλά και της Ασίας. Οι βεντούζες, κρύες ή ζεστές, μπορούν να εφαρμοστούν σε όλο το σώμα και να βοηθήσουν τη θεραπεία πολλών παθήσεων. Εκτός από τα κρυολογήματα, ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, το αναπνευστικό, βοηθούν στο κυκλοφορικό και την οξυγόνωση των τοπικών ιστών, την αποβολή τοξινών, και την αντιμετώπιση πλήθους άλλων ζητημάτων υγείας.
  • Μασάζ Κεφαλής:Το μασάζ κεφαλής (15') γίνεται σε: κροτάφους, άκρα τριχοφυίας κεφαλής, μέτωπο, λαιμό και ώμους.

Περιοχές

Massage Voyage

Διεύθυνση

.
.

Τηλέφωνο

.

Μια ομάδα ανθρώπων, που θέλουν να μοιραστούν μαζί σας υπηρεσίες χαλάρωσης και ευεξίας. Ο δρόμος της ζωής είναι ένα ταξίδι της γνώσης του εαυτού μας. Αρχίζοντας από το σώμα, τη χαλάρωση και την προσπάθεια για μια καλύτερη υγεία και ποιότητα ζωής, το ταξίδι αυτό μπορεί να γίνει πιο απολαυστικό και πιο φωτεινό. Το άγχος που προκαλούμε στον εαυτό μας και οι εντάσεις που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε καθημερινά μπορούν να απειλήσουν σοβαρά την υγεία μας.

Η έμπειρη ομάδα του Massage Voyage, με αγάπη για τις παραδοσιακές θεραπείες, έχοντας την κατάλληλη επιστημονική κατάρτιση και συνεχή ενημέρωση, υπόσχεται και μπορεί να σας βοηθήσει να θωρακίσετε την υγεία σας με ένα σύνολο πολύ απλών, και ιδιαίτερα αποτελεσματικών υπηρεσιών.

Στον χώρο τους λειτουργεί το 1ο πιστοποιημἑνο βδελλοθεραπευτἡριο στην Ελλἁδα, σὑμφωνα με την European Association of Hirudotherapists και την Hirudotherapy SK της Σλοβακἱας.

Παρόμοια Deals

Ταϊλανδέζικο Μασάζ, για 1-2 άτομα.

Sawadee Thai Massage

Αγ.Παρασκευή
3
60.0€ από 19.9€

VIP Golden Luxury Plus προσώπου & σώματος.

The Golden Athens Spa

Σύνταγμα
80
325.0€ 20€
60.0€ από 8€

Χαλαρωτικό μασάζ σώματος, κεφαλής ή αθλητικό μασάζ & επιπλέον επιλογή με παραδοσιακές βεντούζες στο Massage Voyage στο Αιγάλεω (πλησίον Μετρό Αγία Μαρίνα) (από 14,90€).

από 14.9 Αγόρασέ το