3 χαλαρωτικά Μασάζ με αιθέρια έλαια λεβάντας και τριαντάφυλλου ή θεραπευτικά Μασάζ , διάρκειας 45' το κάθε ένα, από το κέντρο Benevita Natural Wellness Spa στο Μαρούσι (πλησίον ΗΣΑΠ) (14.90€).

Περιγραφή προσφοράς

 • 14.90€ από 60€ για 3 χαλαρωτικα full body μασάζ με αιθέρια έλαια λεβάντας και τριαντάφυλλου ή 3 θεραπευτικά μασάζ.
 • To κάθε μασάζ έχει διάρκεια 45 λεπτά.

 

Λίγα Λόγια

 • Νιώστε το στρες και την ένταση στο σώμα να απομακρύνονται με κάθε κίνηση του μασέρ στο σώμα σας!
 • Οι επαγγελματίες του ολοκαίνουργιου "BenevitaNatural Wellness" σας υπόσχονται 40  λεπτά απόλυτης αναζωογόνησης σε έναν νέο υπέροχο χώρο σε μία συνεδρία σε ένα πανέμορφο περιβάλλον!
 • Το Χαλαρωτικό Μασάζ στοχεύει ακριβώς στην απομάκρυνση της έντασης από το σώμα, η οποία προκαλείται από χρόνια πρότυπα στάσης ή κίνησης του σώματος, όπως η κακή στάση στον ύπνο ή την εργασία, οι επαναλαμβανόμενες κινήσεις, η αθλητική δραστηριότητα ή ένας παλιός τραυματισμός!
 • Το μασάζ έχει ως στόχο:
  - Να χαλαρώσει και ουσιαστικά να ''ξεκολλήσει'' τις μυϊκές ίνες
  - Να μειώσει και να απομακρύνει τους χρόνιους πόνους
  - Να αποβάλλει τοξίνες και καματογόνες ουσίες, ειδικά μετά από σωματική άσκηση
  - Να ενεργοποιήσει μυϊκές ομάδες που βρίσκονται εν τω βάθει και δεν εντοπίζονται εύκολα με άλλες τεχνικές μάλαξης

 

Περιοχές

Benevita

Διεύθυνση

.

 

Ο φυσικός τρόπος να νιώθεις καλά! Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να νιώσεις καλά... ο καλύτερος όμως είναι ο φυσικός τρόπος! Στη Benevita έχουμε αναγάγει σε φιλοσοφία όλες τις φυσικές μεθοδολογίες και πρακτικές που αποκαθιστούν την ενεργειακή ισορροπία του οργανισμού σας. Τα προγράμματα που προσφέρουμε, έχουν σχεδιαστεί από εξειδικευμένους θεραπευτές με στόχο να γίνουν απολαυστικές εμπειρίες με απτά αποτελέσματα. Ανάμεσα στο ευρύ φάσμα υπηρεσιών μπορείτε να βρείτε επιλογές για την ευεξία, τη χαλάρωση αλλά και την αναζωογόνησή σας. Η προσωπική εξυπηρέτηση και η προσαρμογή των υπηρεσιών μας στις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας, θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

3 χαλαρωτικά Μασάζ με αιθέρια έλαια λεβάντας και τριαντάφυλλου ή θεραπευτικά Μασάζ , διάρκειας 45' το κάθε ένα, από το κέντρο Benevita Natural Wellness Spa στο Μαρούσι (πλησίον ΗΣΑΠ) (14.90€).

14.9 Αγόρασέ το