Πακέτο χαλάρωσης (60’) Full Body Massage, μια μάσκα σώματος (20') και ένα χαμάμ (20) από το υπερπολυτελές The Golden Athens Spa 600 τ.μ. στο Σύνταγμα (20€).

Περιγραφή προσφοράς

  • 20€ από 100€ για ένα πακέτο χαλάρωσης διάρκειας 100’.
  • 1 συνεδρία διαιτολόγου και διαγνωστικός έλεγχος.
  • Παρέχεται ξενοδοχειακό service (μπουρνούζι, πετσέτες, παντόφλες).
  • ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Λόγω Covid προς το παρόν δεν εκτελούνται τα: peeling, αρωματοβροχή, χαμάμ (αντί αυτών εκτελούνται επιπλέον 10' μασάζ.

Λίγα Λόγια

  • Το πακέτο περιποίησης περιλαμβάνει:

 

​- Χαμάμ για αποβολή τοξινών και ενίσχυση ελαστικότητας δέρματος (διάρκεια 20'),

- Full body μασάζ με ginger oil και ρινίσματα χρυσού για ενυδάτωση και απόλυτη χαλάρωση (διάρκεια 60'),

- Μάσκα σώματος σε μορφή σκόνης (peel off) με τζίντζερ, γκουαρανά και χρυσό 23κ. πλούσια σε ενυδατικά στοιχεία (διάρκεια 20').

  • Το "Golden Athens Spa" σας προσκαλεί να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία με ένα πακέτο χαλάρωσης!
  • Οι υψηλής αισθητικής χώροι έχουν μελετηθεί έτσι ώστε να δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον για τη μέγιστη δυνατή ηρεμία και απόλυτη χαλάρωση!
  • Οι υπηρεσίες που παρέχονται στo Golden Spa εξασφαλίζουν άψογα αποτελέσματα αλλά και ταυτόχρονα διευρύνουν τη σωματική και ψυχική σας ευεξία!

 

 

Περιοχές
Μητροπόλεως 3 (8ος όροφος) Σύνταγμα - Αττική

The Golden Athens Spa

Διεύθυνση

Μητροπόλεως 3 (8ος όροφος) Σύνταγμα - Αττική

Τηλέφωνο

210 3240144

Τα "The Golden Athens Spa", θεωρούνται από τα πιο εξελιγμένα κέντρα ομορφιάς και υγείας σε ολόκληρη την Ευρώπη. Επισκεφθείτε μας στο νέο μας κατάστημα 600 τ.μ. στο Σύνταγμα. Οι υψηλής αισθητικής χώροι έχουν μελετηθεί έτσι ώστε να δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον για τη μέγιστη δυνατή ηρεμία και απόλυτη χαλάρωση. Οι υπηρεσίες αισθητικής προσώπου και σώματος που παρέχονται στα κέντρα μας εξασφαλίζουν άψογα αποτελέσματα αλλά και ταυτόχρονα διευρύνουν τη σωματική και ψυχική μας ευεξία. Τα "The Golden Athens Spa" είναι επανδρωμένα με άριστα καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό ιατρών, φυσιοθεραπευτών, πτυχιούχων αισθητικών, διαιτολόγων και γυμναστών. Ειδικά δε οι άριστα καταρτισμένοι ειδικοί ιατροί των κέντρων μας χρησιμοποιούν τη τεχνολογία με μη επεμβατικό τρόπο έτσι ώστε να εξασφαλίζουν για εσάς την πλέον ιδανική και φυσική ομορφιά.

Πακέτο χαλάρωσης (60’) Full Body Massage, μια μάσκα σώματος (20') και ένα χαμάμ (20) από το υπερπολυτελές The Golden Athens Spa 600 τ.μ. στο Σύνταγμα (20€).

20 Αγόρασέ το