12,50€ από 25€ για (1) Full Body Μασάζ Χαλαρωτικό διάρκειας 45 λεπτών και (1) Foot Massage διάρκειας 30 λεπτών-Η-17€ από 35€ για Candle Massage διάρκειας 60 λεπτών-Η-29€ από 80€ για Secret Ritual Μασάζ διάρκειας 90 λεπτών για ένα μοναδικό ταξίδι χαλάρωσης με 3 μοναδικές επιλογές στο ζεστό και πολυτελή χώρο του καταστήματος Masazaki boutique στην Γλυφάδα. Έκπτωση 50%.

Περιγραφή προσφοράς

 • Πατήστε την επιλογή "Αγόρασέ το" για να κάνετε δική σας μια από τις μοναδικές προσφορές.
 • Full Body Μασάζ Χαλαρωτικό 45' + Foot Massage 30' 

Το μασάζ έχει στόχο τη χαλάρωση και την αποφόρτιση από την έντονη καθημερινότητα. Είναι ιδανικό για όσους αναζητούν μία μοναδική εμπειρία που θα τους ξεκουράσει όλο το σώμα. Αν δεν έχετε ξανακάνει μασάζ, το χαλαρωτικό μασάζ στο Masazaki είναι μία πολύ ασφαλής επιλογή για να έρθετε πρώτη φορά σε επαφή με τον θεραπευτή σας. Σύμφωνα με έρευνες, το μασάζ βοηθάει στην απαλλαγή από το stress, ειδικά όταν γίνεται σε τακτικά χρονικά διαστήματα. Το άγγιγμα βοηθά στη συμφιλίωση και την ανάπτυξη της αγάπης για το σώμα μας. Καταπολεμά τον πόνο που προκαλείται από τους κόμπους που δημιουργούνται στους μυϊκούς ιστούς λόγω της μηχανικής τους επιβάρυνσης.Επίσης, τα όργανα επωφελούνται και εκείνα από το μασάζ! Τα νεύρα συνδέονται τόσο με τους μυς μας όσο και με τα όργανα και τα κόκαλά μας. Επομένως, το μασάζ μπορεί να σας απαλλάξει από πόνους που οφείλονται στη λειτουργικότητα του σώματός σας. Όταν οι μύες συσπώνται, μπορεί να συμπιέσουν τα νεύρα που τους περιβάλλουν, ενώ όταν είναι χαλαροί τα νεύρα πλέον αποσυμπιέζονται. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη λειτουργία και απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών. Αν σας ταλαιπωρούν τα πέλματά σας από την ορθοστασία επιλέξτε το συγκεκριμένο πρόγραμμα, γιατί συνδυάζεται με επιπλέον 30' foot massage που στοχεύει αποτελεσματικά στην χαλάρωση των κάτω άκρων με τη χρήση ειδικών ελαίων για τους μυϊκούς πόνους.

 • Candle Massage Basic 60'

Ακολουθήστε τις αισθήσεις σας και αφεθείτε σε ένα μοναδικό μασάζ που θα σας μείνει αξέχαστο. Αφήστε τη θερμότητα του ζεστού λιωμένου κεριού να χαλαρώσει όλο σας το κορμί.

 • Secret Ritual 90′

Μία μυστική ιεροτελεστία στον βωμό της απόλαυσης, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για εσάς που αγαπάτε το μυστήριο και θέλετε να ζήσετε κάτι διαφορετικό. Αποτελείται από μία αρμονική συμφωνία εναλλακτικών θεραπειών. Περιλαμβάνει 4 στάδια εναλλαγής θεραπειών, στοιχεία thai massage, ενεργειακό κινέζικο μασάζ, βοτανολογία, εναλλαγές θερμοκρασίας και αρωματοθεραπεία. Τολμήστε να ζήσετε κάτι διαφορετικό, κάτι μυστικό! Μία μυστική ιεροτελεστία απόλαυσης που δεν έχετε ξαναζήσει...

 

 

Περιοχές
Γλυφαδα πλατεία Βάσω Κατράκη 2

Masazaki

Διεύθυνση

Γλυφαδα πλατεία Βάσω Κατράκη 2

Τηλέφωνο

2108981215

Μασάζ στο Masazaki – Γιατί είναι μία μοναδική εμπειρία.

 • Στο Masazaki αγαπάμε το μασάζ, την ευεξία και την χαλάρωση, γι' αυτό και το κάνουμε με απόλυτο σεβασμό και αγάπη.
 • Η θετική μας ενέργεια μεταφέρεται στον κόσμο που μας γνωρίζει, για αυτό και μας επιλέγει ξανά και ξανά. Είμαστε δεμένοι με τους πελάτες μας προσφέροντας την ποιότητα που σας αξίζει.
 • Χρησιμοποιούμε τα αγνότερα φυσικά υλικά και έλαια, για αυτό και επιλέγουμε τη συνεργασία με τις εταιρείες καλλυντικών Yellow Rose και APIVITA που ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους. •Κάθε θεραπεία που θα βρείτε στο Masazaki είναι προσεκτικά σχεδιασμένη με λεπτομέρεια και πολλή μελέτη, για αυτό και η κάθε μία θεραπεία που θα ζήσετε σε εμάς, αποτελεί μία μοναδική εμπειρία χαλάρωσης, και θα την βρείτε μόνο σε εμάς.
 • Σκοπός μας είναι να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες στοχευμένες για αυτό ακριβώς που χρειάζεστε.
 • Η ομάδα μας αποτελείται από φυσιοθεραπευτές, μασέρ και αισθητικούς. Στο masazaki όλοι είναι μοναδικοί και ο ένας συμπληρώνει τον άλλον.
 • Είμαστε μία ολοκληρωμένη ομάδα πάντα με χαμόγελο.
 •  Πιστεύουμε ότι η πολυτέλεια σας αξίζει, για αυτό και την κάναμε προσιτή για εσάς. Για εμάς το μασάζ δεν είναι απλή υπόθεση.Το μασάζ για εμάς είναι μία ιεροτελεστία χαλάρωσης και μετάδοσης θετικής ενέργειας.Ελάτε να σας γνωρίσουμε και να σας χαλαρώσουμε με τον μοναδικό τρόπο που μόνο εμείς ξέρουμε.Τόσο η ζεστασιά του χώρου μας όσο και η θετική μας αύρα είμαστε σίγουροι θα σας φτιάξει τη διάθεση!

Παρόμοια Deals

12,50€ από 25€ για (1) Full Body Μασάζ Χαλαρωτικό διάρκειας 45 λεπτών και (1) Foot Massage διάρκειας 30 λεπτών-Η-17€ από 35€ για Candle Massage διάρκειας 60 λεπτών-Η-29€ από 80€ για Secret Ritual Μασάζ διάρκειας 90 λεπτών για ένα μοναδικό ταξίδι χαλάρωσης με 3 μοναδικές επιλογές στο ζεστό και πολυτελή χώρο του καταστήματος Masazaki boutique στην Γλυφάδα. Έκπτωση 50%.

από 12.5 Αγόρασέ το