Επαγγελματικά Σεμινάρια Mani-Pedi, Μακιγιάζ, Τοποθέτησης Βλεφαρίδων & Microblading από την Εκπαιδευτική Ένωση στο Σύνταγμα (από 50€).

Περιγραφή προσφοράς

  • 50€ από 190€ για Επαγγελματικό Σεμινάριο για Μακιγιάζ Μεγαλύτερων Ηλικιών (Σβήσιμο Ρυτίδων, Νεανική Όψη, Ειδικές Τεχνικές) Διάρκειας 5 Ωρών (απαραίτητη η γνώση του μακιγιάζ πρωινό-βραδινό)
  • 60€ από 450€ για Επαγγελματικό Σεμινάριο για Μακιγιάζ Πρωινό- Βραδινό Διάρκειας 10 Ωρών
  • 70€ από 650€ για Επαγγελματικό Σεμινάριο για Νυφικό Μακιγιάζ Διάρκειας 5 Ωρών (απαραίτητη η γνώση του μακιγιάζ πρωινό-βραδινό)
  • 80€ από 280€ για Επαγγελματικό Σεμινάριο για Εμφύτευση Βλεφαρίδας, με τη Μέθοδο «Τρίχα- Τρίχα», Διάρκειας 5 Ωρών
  • 450€ από 1500€ για Μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών, με τη μέθοδο microblading, διάρκειας 15 ωρών ή για μόνιμο μακιγιάζ χειλιών, με τη μέθοδο Ombre, διάρκειας 15 ωρών

Λίγα Λόγια

  • Ολοκληρωμένη επαγγελματική εκπαίδευση που θα σας αποκαλύψει βήμα βήμα τον κόσμο του μακιγιάζ ανοίγοντας τις πόρτες για την επιτυχημένη επαγγελματική σας ενασχόληση!
  • Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση παρακολούθησης από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 «Εκπαιδευτική Ένωση» , που είναι αδειοδοτημένο από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π) και μπορούν να βγουν άμεσα στην αγορά εργασίας.

 

Περιοχές

Eκπαιδευτική Ένωση.

Διεύθυνση

,

Eκπαιδευτική Ένωση. Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΕΝΩΣΗ προσφέρει σύγχρονα και πιστοποιημένα προγράμματα σπουδών στους τομείς: Αισθητικής/ Ομορφιάς, Παιδαγωγικών Σπουδών, Υγείας/ Κοινωνικών Υπηρεσιών, Ψυχολογίας/ Ανθρωπιστικών Σπουδών, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Τουρισμού, Πληροφορικής, Θεολογικών/ Εκκλησιαστικών Σπουδών, και Καλών Τεχνών. Σε συνεργασία με άλλους πιστοποιημένους φορείς όπως η ACTA, προσφέρει επαγγελματικές πιστοποιήσεις, που αποτελούν ένα ακόμη επιπλέον εφόδιο για τους αποφοίτους του. Τα μετεκπαιδευτικά προγράμματα καθώς και τα προσφερόμενα προγράμματα επαγγελματικής εξειδίκευσης & τα επαγγελματικά/ επιμορφωτικά σεμινάρια, είναι διάρκειας λίγων ωρών, ετήσια, ή και περισσότερα έτη, ανάλογα με τις εκπαιδευτικές απαιτήσεις του κάθε προγράμματος. Η Ένωση εκσυγχρονίζει διαρκώς τα προσφερόμενα προγράμματα, έτσι ώστε να εναρμονίζονται με τις εξελίξεις και τις τάσεις της αγοράς, καθώς και τη ζήτηση εξειδικευμένων στελεχών/ επαγγελματιών. Οι εγκαταστάσεις της Ένωσης, βρίσκονται στην καρδιά της «τουριστικής/ κοσμοπολίτικης» Αθήνας στο Σύνταγμα, σε ένα χώρο προσεγγίσιμο απ’ όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς (μετρό, λεωφορεία, τρόλεϊ, τρένο), καθιστώντας την πρόσβαση των σπουδαστών του ιδιαίτερα εύκολη, σε οποιαδήποτε περιοχή και εάν κατοικούν.

Επαγγελματικά Σεμινάρια Mani-Pedi, Μακιγιάζ, Τοποθέτησης Βλεφαρίδων & Microblading από την Εκπαιδευτική Ένωση στο Σύνταγμα (από 50€).

από 50 Αγόρασέ το