Φυσική Ενίσχυση Νυχιών με Gel & Χρώμα ή Επιμήκυνση Νυχιών με Gel, Ακρυλικό, Acrigel ή Tips, από το Beauty Salon στο Χαλάνδρι (20€).

Περιγραφή προσφοράς

  • 20€ από 60€ για Φυσική Ενίσχυση Νυχιών με Gel & Χρώμα ή Επιμήκυνση Νυχιών με Gel ή Tips.

Λίγα Λόγια

Eνισχύστε το φυσικό σας νύχι ή επιμηκύνετέ το με gel για να έχετε ανθεκτικότερα νύχια, με βαφή που κρατάει ακόμα περισσότερο. Τονίστε το μανικιούρ σας στο μάκρος που εσείς επιθυμείτε, χρησιμοποιώντας το προϊόν που ταιριάζει στα νύχια σας ή στα γούστα σας (ακρυλικό, acrigel, gel, tips)

Περιοχές
Μιλτιαδου 9, Χαλάνδρι

Beauty Salon

Διεύθυνση

.
.

Τηλέφωνο

.

Στο Beauty Salon μπορείτε να περιποιηθείτε τα μαλλιά σας, να απολαύσετε ένα επαγγελματικό Μανικιούρ ή Πεντικιούρ, ενώ στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για αποτρίχωση μπορούμε να σας απαλλάξουμε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα σε οποιοδήποτε μέρος του σώματός σας, όχι μόνο σε γυναίκες αλλά και σε άνδρες. Πρόκειται για έναν χώρο κατάλληλα διαμορφωμένο ώστε να καλύπτει τις ανάγκες κάθε γυναίκας με έμπειρο προσωπικό και σύγχρονα μηχανήματα. Στόχος μας είναι να υλοποιήσουμε τις προσδοκίες σας με τον καλύτερο τρόπο: Υγεία, Ομορφιά, Χαλάρωση, Λάμψη, χαρακτηριστικά τα οποία κάθε γυναίκα ονειρεύεται και προσπαθεί γι' αυτά Ο πολυχώρος μας έχει πολύ εύκολη πρόσβαση καθώς είναι στο κέντρο του Χαλανδρίου.

Παρόμοια Deals

Φυσική Ενίσχυση Νυχιών με Gel & Χρώμα ή Επιμήκυνση Νυχιών με Gel, Ακρυλικό, Acrigel ή Tips, από το Beauty Salon στο Χαλάνδρι (20€).

20 Αγόρασέ το