Απλό ή ημιμόνιμο Manicure (χρώμα ή γαλλικό) ή Pedicure (χρώμα ή γαλλικό) από το Scissor Brothers στο Παλαιό Φάληρο (από 7€).

Περιγραφή προσφοράς

  • 7€ από 17€ για ένα ολοκληρωμένο μανικιούρ με απλή ή ημιμόνιμη βαφή (χρώμα ή γαλλικό).
  • 10€ από 20€ για ένα απλό ή ημιμόνιμο πεντικιούρ (χρώμα ή γαλλικό) και μασάζ ποδιών.

 

Λίγα Λόγια

Εντυπωσιαστείτε και εντυπωσιάστε ανακαλύπτοντας ότι πιο καινούργιο και δημιουργικό έχουν να προτείνουν τα σύγχρονα hairtrends! To Scissor Brothers συνεχίζει να πρωτοπορεί προσφέροντας μόνο ότι πιο ιδανικό για εσάς και το στυλ σας! Από τα πιο extreme μέχρι τα chic & classic κουρέματα το προσωπικό σας στυλ συνδυάζονται ιδανικά δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα που δεν περνάει απαρατήρητο! Με συνεχή ενημέρωση και μοναδική προσήλωση στην τέχνη της κομμωτικής το Scissor Brothers έχει καθιερωθεί ως το απόλυτο σημείο ανανέωσης και περιποίησης των μαλλιών σας! Αφεθείτε στα χέρια ενός βραβευμένου Κομμωτή και απολαύστε όλες τις υπηρεσίες που αναζητάτε από κούρεμα, βαφή και stylish χτένισμα μέχρι τις πιο αναζωογονητικές υπηρεσίες αναδόμησης και λάμψης των μαλλιών!

 

Περιοχές

Scissor Brothers

Διεύθυνση

.
.

Παρόμοια Deals

11
10.0€ από 5€
9
60.0€ 27€

Manicure & Pedicure.

Beauty Salon

Χαλάνδρι
13
35.0€ 20€

Απλό ή ημιμόνιμο Manicure (χρώμα ή γαλλικό) ή Pedicure (χρώμα ή γαλλικό) από το Scissor Brothers στο Παλαιό Φάληρο (από 7€).

από 7 Αγόρασέ το