Απλό, γαλλικό & ημιμόνιμο μανικιούρ-πεντικιούρ, αποτρίχωση full πόδια / full bikini με βιολογικό κερί & 1 αποτρίχωση άνω χείλους στο Viva La Beauty στο Ελληνικό (από 10€).

Περιγραφή προσφοράς

  • 10€ από 26€ για μανικιούρ & πεντικιούρ.
  • 12€ από 28€ για πεντικιούρ & ημιμόνιμο μανικιούρ.
  • 13€ από 38€ για ημιμόνιμο μανικιούρ & ημιμόνιμο πεντικιούρ.
  • 20€ από 100€ για ημιμόνιμο μανικιούρ & πεντικιούρ + αποτρίχωση με κερί σε full πόδια, full bikini & 1 αποτρίχωση άνω χείλους.
  • Επιλέξτε ανάμεσα σε απλό ή γαλλικό
  • Χρησιμοποιούνται διάφορες μάρκες στα βερνίκια: China Glaze, Peggy Sage, (BS Hybrid) κ.ά

Λίγα Λόγια

  • Μανικιούρ

Αφαίρεση βερνικιού (αν υπάρχει), αντισηψία, καθαρισμό επωνυχίων (πετσάκια), κόψιμο νυχιών, λιμάρισμα, γυάλισμα, μασάζ με ενυδατική κρέμα, αντισηπτικό. Η υπηρεσία ολοκληρώνεται με βάψιμο με βερνίκι της επιλογής σας. Επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων ή ακόμα και γαλλικό μανικιούρ ή πεντικιούρ για ένα όμορφο αποτέλεσμα που διαρκεί. Στο ημιμόνιμο η υπηρεσία ολοκληρώνεται με βάψιμο με ημιμόνιμο βερνίκι σε χρώμα της επιλογής σας.

  • Πεντικιούρ

Αφαίρεση βερνικιού (αν υπάρχει), αντισηψία (απολύμανση και μούλιασμα τον ποδιών με άλατα και αιθέρια έλαια), καθαρισμό των επωνυχίων, λιμάρισμα, κόψιμο νυχιών, γυάλισμα, καθαρισμό σκληρύνσεων, κάλων και ονυχοκρύπτωσης, ενυδατική κρέμα ποδιών, επιλογή βερνικιού και βάψιμο.
 

Περιοχές
Ελληνικό

Viva La Beauty

Διεύθυνση

.

Το Viva La Beauty είναι ένας ολοκαίνουριος χώρος, λίγα μέτρα μόλις από τον τερματικό σταθμό του μετρό στο Ελληνικό. Ο χώρος παρέχει προηγμένης τεχνολογίας καινοτόμες εφαρμογές για πρόσωπο, σώμα καθώς επίσης και μόνιμη αποτρίχωση. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι προϊόντα φαρμακοτεχνολογίας και είναι εγκεκριμένα με TÜV και ISO και τα μηχανήματα φέρουν την έγκριση CE από την Ε.Ε. Ο χώρος είναι αποτέλεσμα της μακρόχρονης εμπειρίας μας στο χώρο της αισθητικής και έρχεται για να σας κάνει να αναθεωρήσετε τον όρο “ινστιτούτο”. Άψογες εφαρμογές, καθαρό περιβάλλον, υψηλή αισθητική, συνυπάρχουν σε ένα μοναδικό χώρο που θα σας κάνουν να πείτε Viva La Beauty.

Παρόμοια Deals

11
10.0€ από 5€
9
60.0€ 27€

Manicure & Pedicure.

Beauty Salon

Χαλάνδρι
15
35.0€ 20€

Απλό, γαλλικό & ημιμόνιμο μανικιούρ-πεντικιούρ, αποτρίχωση full πόδια / full bikini με βιολογικό κερί & 1 αποτρίχωση άνω χείλους στο Viva La Beauty στο Ελληνικό (από 10€).

από 10 Αγόρασέ το