Τεχνητά νύχια με tip (επιμήκυνση) ή φυσική ενίσχυση με ακρυλικό ή Gel σε χρώμα της επιλογής σας, από το Barbie Club hair and nails στο Παλαιό Φάληρο (22€).

Περιγραφή προσφοράς

  • 22€ από 44€ για τοποθέτηση τεχνητών νυχιών (με επιμήκυνση) ή φυσική ενίσχυση με ακρυλικό ή Gel σε χρώμα της επιλογής σας.

Λίγα Λόγια

  • Η περιποίηση περιλαμβάνει ολοκληρωμένο σπα μανικιούρ, καθαρισμός επωνυχίων, φορμάρισμα και επιμήκυνση νυχιών με φόρμα ή tips με ακρυλικό ή gel σε χρώμα επιλογής σας.
  • Τα πιο εντυπωσιακά άκρα που διαρκούν έως και 3 μήνες.

Περιοχές

Barbie Club hair and nails

Διεύθυνση

.

 

Με βασικές αρχές την ποιότητα, τη συνέπεια και το άριστο αποτέλεσμα η ομάδα μας είναι στη διάθεση σας να σας προσφέρει μια πλούσια γκάμα υπηρεσιών που θα σας αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένες. Στο φιλόξενο περιβάλλον μας μπορείτε να απολαύσετε αντρικό, γυναικείο, παιδικό, (κλασσικό & μοντέρνο) κούρεμα, χτένισμα, βαφές, ανταύγειες κ.α. Έχοντας στη διάθεσή μας εξαιρετικούς επαγγελματίες σας δίνουμε και την μοναδική ευκαιρία να επισκεφτείτε και να μοιραστείτε κάποιες από τις υπηρεσίες του πλούσιου πακέτου μας με φίλους ή συγγενείς σας. Το κομμωτήριο “ Barbie Club hair and nails l” σας συνιστεί μια οικονομική πρόταση που συμφέρει τους δικούς σας ανθρώπους και μπορεί να πραγματοποιηθεί συνδυαστικά με την δική σας περιποίηση! Σας περιμένουμε από κοντά για να αναδείξουμε το δικό σας προσωπικό στυλ και να σας προτείνουμε καινοτόμες αλλαγές αν μας το ζητήσετε!

Παρόμοια Deals

12
10.0€ από 5€
9
60.0€ 27€

Manicure & Pedicure.

Beauty Salon

Χαλάνδρι
17
35.0€ 20€

Τεχνητά νύχια με tip (επιμήκυνση) ή φυσική ενίσχυση με ακρυλικό ή Gel σε χρώμα της επιλογής σας, από το Barbie Club hair and nails στο Παλαιό Φάληρο (22€).

22 Αγόρασέ το