1 πλήρες ημιμόνιμο μανικιούρ shellac & δώρο 1 αποτρίχωση άνω χείλους, από το Barbie Club hair and nails στο Παλαιό Φάληρο (9€).

Περιγραφή προσφοράς

  • 9€ από 18€ για 1 πλήρες ημιμόνιμο μανικιούρ με βαφή & δώρο 1 αποτρίχωση άνω χείλους.
  • Για γαλλικό πληρώνετε επιπλέον 2€ στην επιχείρηση.

Λίγα Λόγια

  • Aνανέωση με ημιμόνιμο μανικιούρ!
  • Βάψτε τα νύχια σας στις έντονες αποχρώσεις του χειμώνα ή επιλέξτε τα πιο διακριτικά nude χρώματα!
  • Στο μανικιούρ με ημιμόνιμη βαφή (χωρις γαλλικό) πραγματοποιούνται όλες οι υπηρεσίες κανονικά (πλήρες)
  • Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι CND SHELLAC και Vinylux Polish.
Περιοχές

Barbie Club hair and nails

Διεύθυνση

.

 

Με βασικές αρχές την ποιότητα, τη συνέπεια και το άριστο αποτέλεσμα η ομάδα μας είναι στη διάθεση σας να σας προσφέρει μια πλούσια γκάμα υπηρεσιών που θα σας αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένες. Στο φιλόξενο περιβάλλον μας μπορείτε να απολαύσετε αντρικό, γυναικείο, παιδικό, (κλασσικό & μοντέρνο) κούρεμα, χτένισμα, βαφές, ανταύγειες κ.α. Έχοντας στη διάθεσή μας εξαιρετικούς επαγγελματίες σας δίνουμε και την μοναδική ευκαιρία να επισκεφτείτε και να μοιραστείτε κάποιες από τις υπηρεσίες του πλούσιου πακέτου μας με φίλους ή συγγενείς σας. Το κομμωτήριο “ Barbie Club hair and nails l” σας συνιστεί μια οικονομική πρόταση που συμφέρει τους δικούς σας ανθρώπους και μπορεί να πραγματοποιηθεί συνδυαστικά με την δική σας περιποίηση! Σας περιμένουμε από κοντά για να αναδείξουμε το δικό σας προσωπικό στυλ και να σας προτείνουμε καινοτόμες αλλαγές αν μας το ζητήσετε!

Παρόμοια Deals

12
10.0€ από 5€
9
60.0€ 27€

Manicure & Pedicure.

Beauty Salon

Χαλάνδρι
17
35.0€ 20€

1 πλήρες ημιμόνιμο μανικιούρ shellac & δώρο 1 αποτρίχωση άνω χείλους, από το Barbie Club hair and nails στο Παλαιό Φάληρο (9€).

9 Αγόρασέ το