Αποτρίχωση με VPL Laser Νέας Γενιάς για 6 Συνεδρίες σε Full Bikini ή Full Face ή Μασχάλες από το YiaNyhakia στο Μαρούσι (πλησίον ΗΣΑΠ Αμαρουσίου) (από 30€).

Περιγραφή προσφοράς

  • 30€ από 200€ για 6 συνεδρίες αποτρίχωσης σε Full Face ή Μασχάλες
  • 50€ από 250€ για 6 συνεδρίες αποτρίχωσης σε Full Bikini
  • Το VPL laser που χρησιμοποιείται έχει μέγιστα αποτελέσματα σε όλους τους τύπους δέρματος και τρίχας χωρίς πόνο και εγκαύματα.

Λίγα Λόγια

Το VPL Laser (Variable Pulsed Light) αποτελεί την πλέον προηγμένη και πρωτοποριακή τεχνολογία στον χώρο της αισθητικής και συγκεκριμένα στον τομέα της αποτρίχωσης. Πρόκειται για ένα παγκοσμίου φήμης μηχάνημα, το οποίο σχετίζεται με το Πολλαπλό Παλμικό Φως και εγγυάται την απομάκρυνση της τριχοφυΐας σε μόνιμη βάση.

Σχετικά με τη διαδικασία εφαρμογής του VPL Laser, θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι οι παλμοί του φιλτραρισμένου φωτός εφαρμόζονται με ασφάλεια, έλεγχο και συντομία, καθιστώντας το φως αυτό εντελώς αβλαβές για το δέρμα και τους ιστούς του.

Οι παλμοί αυτοί του κόκκινου φωτός απορροφώνται από τη μελανίνη, μια χρωστική που εμπεριέχεται στις τρίχες. Μέσω της απορρόφησης παράγεται θερμότητα, η οποία με τη σειρά της καταστρέφει τον υπάρχων θύλακα της τρίχας, αλλά και την ικανότητά του να αναγεννιέται.

Αυτό σημαίνει πως κάθε παλμός φωτός αποδυναμώνει μεγάλο αριθμό θυλάκων, γεγονός που καθιστά τη διαδικασία της αποτρίχωσης πιο εύκολη και αποδοτική από ποτέ.

Όσον αφορά τον πόνο που μπορεί να προκληθεί κατά την εφαρμογή της μεθόδου του VPL Laser, αυτός είναι ανεκτός και συνήθως μέτριας έντασης. Επίσης, είναι εξατομικευμένος και φυσικά σχετίζεται με το χρώμα του δέρματος, την ποιότητα, αλλά και την ποσότητα της τριχοφυΐας.

Η πλειονότητα λοιπόν των ατόμων νιώθει ένα ελαφρύ κάψιμο, το οποίο είναι στιγμιαίο. Ωστόσο, η επανάληψη των συνεδριών συμβάλλει στη μείωση του πόνου, αφού η υφή και πυκνότητα των τριχών μεταβάλλεται.

 

Περιοχές

Yia Nyhakia

Διεύθυνση

.
.

Τηλέφωνο

.

Ονειρεύεστε και χρειάζεστε μια περιποίηση που να φτάνει «στα άκρα»; Είστε στο κατάλληλο μέρος. Δε θα μπορούσε να το δηλώνει πιο ξεκάθαρα το όνομα του. Στον υπέροχα διαμορφωμένο χώρο του Yia Nyhakia η ατμόσφαιρα είναι εξαιρετικά χαλαρωτική.

Εσείς θα καθίσετε σε μια αναπαυτική καρέκλα, σε έναν ήσυχο, ειδικά διαμορφωμένο χώρο, διακριτικά αρωματισμένο και φωτισμένο, και η ειδικός θα αναλάβει τη φροντίδα των χεριών και των ποδιών σας. Εδώ θα σας περιποιηθούμε κυριολεκτικά από την "κορυφή μέχρι τα νύχια".

  • Περιποίηση άκρων
  • Τεχνητά νύχια
  • Φυσική ενισχυση νυχιών
  • Σχηματισμός φρυδιών
  • Εκπαιδευτικά σεμινάρια

 

Αποτρίχωση με VPL Laser Νέας Γενιάς για 6 Συνεδρίες σε Full Bikini ή Full Face ή Μασχάλες από το YiaNyhakia στο Μαρούσι (πλησίον ΗΣΑΠ Αμαρουσίου) (από 30€).

από 30 Αγόρασέ το