6 συνεδρίες οριστικής αποτρίχωσης με DIODE LASER 810nm, σε περιοχή της επιλογής σας, για γυναίκες και άνδρες στο Lipogen Νέας Σμύρνης (από 59€).

Περιγραφή προσφοράς

  • 59€ από 350€ για 6 συνεδρίες οριστικής αποτρίχωσης σε Ανω Χείλος ή Πηγούνι ή Παρειές ή Λαιμό ή Γρ.Μπικίνι ή Κοιλιά (γυναίκες).
  • 118€ από 700€ για 6 συνεδρίες οριστικής αποτρίχωσης σε Full face ή Full Πόδια ή Full μπικίνι ή Γάμπες ή Μηροί (γυναίκες).
  • 99€ από 450€ για 6 συνεδρίες σε Πλάτη ή Κοιλιά ή Στήθος ή Ώμοι ή Μέση Μηροί (άνδρες).

Λίγα Λόγια

  • Με το εξειδικευμένο προσωπικό του Lipogen να γνωρίζει κάθε λεπτομέρεια της σωστής χρήσης του  DIODE LASER  810nm δεν υπάρχουν περιορισμοί που αφορούν το χρώμα του δέρματος και την απαγόρευση έκθεσης στον ήλιο.
  • Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται με συχνότητα 30 - 40 ημερών, ανάλογα με τον τύπο δέρματος.
  • Κάθε συνεδρία διαρκεί 20 - 40' (ανάλογα με την περιοχή).
Περιοχές

LIPOGEN ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Διεύθυνση

.

 

Τα LipoGen Νέας Σμύρνης βρίσκονται στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς από το 1996 και με την μακρόχρονη εμπειρία τους σας δίνουν τις λύσεις που εσείς θα επιθυμούσατε για το πρόσωπο και το σώμα σας.

Με πνεύμα σεβασμού προς το κάθε ξεχωριστό άτομο οι εξειδικευμένοι συνεργάτες του ανταποκρίνονται τόσο στις καθημερινές σας ανάγκες όσο και στις ιδιαίτερες περιστάσεις σας. Σε έναν ζεστό και φιλόξενο ιδιόκτητο πολυχώρο ομορφιάς έκτασης 400τμ. απολαμβάνετε υπηρεσίες Μασάζ και Laser Αποτρίχωσης, ενώ στο roof garden όπου δημιουργείται καθημερινά μια ευχάριστη παρέα προσφέρονται οι υπηρεσίες Μανικιούρ, Πεντικιούρ και Κομμωτηρίου.

Τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται στο LIPOGEN είναι τελευταίας γενιάς με την πιο σύγχρονη τεχνολογία και πιστοποίηση FDA και CE. Στο LIPOGEN Νέας Σμύρνης μπορείτε να φτάσετε εύκολα και γρήγορα με τα μέσα μαζικής μεταφοράς (Στάση τραμ Αγία Φωτεινή - κέντρο Ν.Σμύρνης, στάση μετρό Ν. Κόσμος, οποιοδήποτε λεωφορείο για πλατεία Ν. Σμύρνης).

6 συνεδρίες οριστικής αποτρίχωσης με DIODE LASER 810nm, σε περιοχή της επιλογής σας, για γυναίκες και άνδρες στο Lipogen Νέας Σμύρνης (από 59€).

από 59 Αγόρασέ το