Αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη GentleLase Max Pro Candela για μια συνέδρια σε Full bikini & μασχάλες στο Δερματολογικό ιατρείο Velvet Skin Laser Experts (πλησίον Μετρό Συντάγματος) (45€).

Περιγραφή προσφοράς

  • 45€ από 130€ για 1 συνεδρία με Laser Αλεξανδρίτη Candela Gentlelaser Max Pro  σε Full Bikini & Μασχάλες.
  • Η αποτρίχωση γίνεται υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση της Δερματολόγου του ιατρείου

Λίγα Λόγια

Στο Velvet Skin Laser Experts χρησιμοποιούν το εξελιγμένο μηχάνημα Laser Alexandrite GentleLase Pro της Candela. Είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος αποτρίχωσης, εγκεκριμένη από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ, FDA, το οποίο αφαιρεί με ασφάλεια την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα χωρίς να καταστρέφει τους πόρους και τη δομή της επιδερμίδας.

Περιοχές

Velvet Skin Laser Experts

Διεύθυνση

.
.

Η Velvet Skin Laser Experts είναι δερματολογικό ιατρείο με θεραπείες αισθητικής και κλινικής δερματολογίας. Με σεβασμό στον άνθρωπο δίνει εγγυημένα αποτελέσματα και στοχευμένη φροντίδα σε κάθε αισθητικό πρόβλημα. Το δέρμα δεν είναι ένας στατικός φραγμός που απλά περιβάλλει και προστατεύει το ανθρώπινο σώμα. Οι λειτουργίες του δέρματος επηρεάζονται και τροποποιούνται συνεχώς κατά τη διάρκεια της ζωής του ανθρώπου. Αυτό είναι πολύ βασικό γιατί με αυτό τον τρόπο το δέρμα μπορεί να προσαρμόζεται πιο εύκολα σε δεδομένες συνθήκες.  Το δέρμα λοιπόν επιτελεί μια σειρά από πολύ σημαντικές λειτουργίες, ενώ παράλληλα διαμορφώνει την εικόνα του ατόμου προς τα έξω, επηρεάζοντας σε μεγάλο βαθμό και την προσωπικότητά του.

Μέσα από τις άρτια εξοπλισμένες ιατρικές εγκαταστάσεις με μηχανήματα και τεχνικές τελευταίας τεχνολογίας, και παγκοσμίως αναγνωρισμένες συνεργασίες από το χώρο της κοσμετολογίας.

Εστιάζουμε στην άριστη ποιότητα παροχής υπηρεσιών με εξαιρετικά εξειδικευμένους στις εφαρμογές Δερματολόγους.Ισχυρό πλεονέκτημά μας είναι η τεχνολογία που μας δίνει γρήγορο χρόνο θεραπείας, σίγουρα αποτελέσματα και μικρό έως και μηδενικό χρόνο αποθεραπείας.

Στοχεύουμε στο αποτέλεσμα της θεραπείας σας και όχι απλά στο να παρέχουμε υπηρεσίες.Σας κατευθύνουμε σε κάθε σας βήμα με ενδιαφέρον και διάθεση ώστε η εμπειρία σας να είναι μοναδική.

Αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη GentleLase Max Pro Candela για μια συνέδρια σε Full bikini & μασχάλες στο Δερματολογικό ιατρείο Velvet Skin Laser Experts (πλησίον Μετρό Συντάγματος) (45€).

45 Αγόρασέ το