Αποτρίχωση με κερί σε μια μικρή περιοχή της επιλογής ή full bikini ή full πόδια στο Beauty Passion στο Περιστέρι (από 5€).

Περιγραφή προσφοράς

  • 5€ από 10€ για 1 αποτρίχωση με κερί σε  μικρή περιοχή της επιλογής από: χέρια, μέση ,κοιλιά ,φρύδια, άνω χείλος, μασχάλες.
  • 12€ από 20€ για 1 αποτρίχωση με κερί σε full bikini.
  • 14€ από 25€ για 1 αποτρίχωση με κερί σε full πόδια.

Λίγα Λόγια

  • Με τη βοήθεια του κεριού απομακρύνουμε την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, αφού πρώτα έχουμε καθαρίσει σχολαστικά την επιφάνεια του δέρματος και έχουμε απολυμάνει με οινόπνευμα. Μετά την αφαίρεση της τριχοφυΐας διεισδύουμε-εφαρμόζουμε ειδικά ένζυμα αποδυνάμωσης του τριχικού θύλακα, με σκοπό τη δημιουργία ασθενέστερου τριχώματος.
Περιοχές

Beauty Passion

Διεύθυνση

.

 

To Beauty Passion, αποτελεί ένα πλήρες εξοπλισμένο χώρο, ιδανικό για να καλύψει τις ανάγκες σας με μια μεγάλη γκάμα, αισθητικών περιποιήσεων και θεραπειών. Με γνώμονα την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας και με έμφαση στην λεπτομέρεια, επιλέγουμε προσεκτικά τα προϊόντα που σας προτείνουμε. Τέλος, η προσπάθεια μας να προσεγγίσουμε τον κάθε πελάτη με ειλικρίνεια και η εμπιστοσύνη, είναι έννοιες συνυφασμένες με μας που σε συνδυασμό με τις πραγματικά ελκυστικές τιμές, αιτιολογούν απόλυτα την πορεία μας.

Αποτρίχωση με κερί σε μια μικρή περιοχή της επιλογής ή full bikini ή full πόδια στο Beauty Passion στο Περιστέρι (από 5€).

από 5 Αγόρασέ το