Πρόγραμμα 8 συνεδριών αποτρίχωσης σε περιοχή της επιλογής σας, με SHR IPL Laser τελευταίας τεχνολογίας από το Chic and Beauty Med Spa στο Περιστέρι (πλησίον στάση Μετρό Αγ. Αντωνίου) (από 30€).

Περιγραφή προσφοράς

  • 30€ από 270€ για 8 συνεδρίες αποτρίχωσης για ελεύθερη επιλογή σε μικρή περιοχή με SHR IPL Laser  από: Άνω χείλος – Αυτιά – Αυχένας - Γραμμή μπικίνι – Ζυγωματικά – Θηλές – Κολάρο – Μασχάλες – Μετατάρσια – Ακροδάκτυλα – Μέση – Μεσόφρυο – Παρειές -Πηγούνι.
  • 60€ από 500€ για 8 συνεδρίες αποτρίχωσης για ελεύθερη επιλογή σε  μεσαία περιοχή με SHR IPL Laser  από:  Full bikini - Full face – Γάμπες –Γλουτοί – Κοιλιά – Μηροί – Στέρνο- Χέρια (μισά) – Ωμοπλάτη- Ώμοι.
  • 145€ από 650€ για 8 συνεδρίες αποτρίχωσης για ελεύθερη επιλογή σε  μεγάλη περιοχή με SHR IPL Laser  από: Full πλάτη - Full πόδια - Full χέρια.

 

Λίγα Λόγια

  • SHR IPL LASER

Το SHR αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα συστήματα αποτρίχωσης και διαφέρει από όλα τα άλλα, γιατί είναι εντελώς ανώδυνο, γρήγορο, άνετο και άκρως αποτελεσματικό σε λιγότερες συνεδρίες από ποτέ. Τώρα λόγω του ψυκτικού μηχανισμού του συστήματος SHR, μπορείτε να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα ακόμα στις πιο ευαίσθητες περιοχές χωρίς την ταλαιπωρία που ενδεχομένως να έχετε υποστεί με άλλες τεχνικές αποτρίχωσης. Χρησιμοποιώντας μια τεχνική σάρωσης με κάθετα και οριζόντια περάσματα, οι συνεδρίες σας θα γίνουν πιο σύντομες, πιο άνετες και κυρίως με καλύτερα αποτελέσματα.

Η θεραπεία αποτρίχωσης με το σύστημα SHR είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένου και του μαυρισμένου από τον ήλιο δέρματος. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες. Το SHR είναι ασφαλές και αποτελεσματικό καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου – ακόμη και τους καλοκαιρινούς μήνες μετά από την έκθεση σας στον ήλιο.

  • Πλεονεκτήματα:

- Εντελώς ανώδυνη

- Μέθοδος μόνιμης διάρκειας αποτελέσματος

- Γρήγορη ως προς το χρόνο εφαρμογής

- Χωρίς αποθεραπεία, για να επιστρέψετε απευθείας μετά το τέλος της θεραπείας στις καθημερινές σας δραστηριότητες

- Αποτελεσματική σε κάθε τύπο δέρματος, συμπεριλαμβανομένου και του μαυρισμένου

- Κατάλληλη για όλες τις περιοχές του σώματος

Περιοχές
Βασιλέως Αλεξάνδρου 17-19 και Κολοκοτρώνη 1 Περιστέρι

Chic & Beauty Med Spa

Διεύθυνση

Βασιλέως Αλεξάνδρου 17-19 και Κολοκοτρώνη 1 Περιστέρι

Τηλέφωνο

210-5777457

Περισσότερες πληροφορίες

Website

Το Ινστιτούτο Αισθητικής, αδυνατίσματος, διατροφολογικής παρακολούθησης και ιατρικών μη παρεμβατικών θεραπειών Chic & Beauty Med Spa αποτελεί ένα χώρο ολοκαίνουριο, με υψηλή αισθητική και ανέσεις!

Η εταιρεία μας δημιουργήθηκε για να παρέχει όλες τις σύγχρονες υπηρεσίες σε προσιτές τιμές, ώστε να αγκαλιάσει όλους τους ανθρώπους και να τους χαρίσει ευεξία και ευτυχία, αντιμετωπίζοντας την οποιαδήποτε ανάγκη τους! Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι άρτια καταρτισμένο, ώστε να δώσει άμεση και άψογη εξυπηρέτηση σε αυτόν που θα επισκεφθεί το χώρο, αλλά πάνω απ' όλα να διαγνώσει σωστά και με απόλυτη ακρίβεια την ανάγκη του και φυσικά να την καλύψει με βάση τα εξειδικευμένα θεραπευτικά πρωτόκολλα που αν και μη επεμβατικά αγγίζουν τα όρια της ιατρικής.

Συστήματα τελευταίας τεχνολογίας, μη επεμβατικές μέθοδοι αντιμετώπισης αισθητικών προβλημάτων καθώς και δερμοκαλλυντικά προϊόντα από τους μεγαλύτερους αμερικάνικους και ευρωπαϊκούς οίκους (ΗΠΑ, Ελβετία, Γαλλία) εξασφαλίζουν Άμεσο και Στοχευμένο αποτέλεσμα σε θέματα που αφορούν τους εξής τομείς:

  • ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
  • ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ
  • SPA - MASSAGE
  • ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Πρόγραμμα 8 συνεδριών αποτρίχωσης σε περιοχή της επιλογής σας, με SHR IPL Laser τελευταίας τεχνολογίας από το Chic and Beauty Med Spa στο Περιστέρι (πλησίον στάση Μετρό Αγ. Αντωνίου) (από 30€).

από 30 Αγόρασέ το