Οριστική αποτρίχωση με 6 συνεδρίες σε περιοχές της επιλογής σας, με Laser SHR για γυναίκες & άντρες από το Glamour med spa 280 τ.μ στο Αιγάλεω (πλησίον στάση μετρό Αιγάλεω) (από 29€).

Περιγραφή προσφοράς

  • 29€ από 290€ για 6 συνεδριες σε μία από τις εξής μικρές περιοχές: Άνω χείλος – Αυτί – Μύτι - Αυχένας - Γραμμή μπικίνι – Ζυγωματικά – Θηλές – Κολάρο – Μασχάλες – Μετατάρσια – Πέλματα – Μέση – Μεσόφρυο – Παρειές – Πηγούνι.
  • 55€ από 550€ για 6 συνεδριες σε μία από τις εξής μεσαίες περιοχές: Full bikini - Full face – Γάμπες – Γλουτοί – Κοιλιά – Μηροί – Στέρνο - Χέρια (μισά) - Ωμοπλάτη-Ώμοι.
  • 149€ από 1490€ για 6 συνεδριες σε μία από τις εξής μεγαλες περιοχές: Full στήθος - Full πλάτη - Full πόδια - Full χέρια.

Λίγα Λόγια

  • Το Laser SHR προσφέρει την καλύτερη και αποτελεσματικότερη λύση στο πρόβλημα της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας με τρόπο γρήγορο, ανώδυνο, σίγουρο και ασφαλή. Η ακίνδυνη δέσμη φωτός του SHR δρα επιλεκτικά στη ρίζα της τρίχας αφήνοντας άθικτη την επιδερμίδα. Δεν έχει παρενέργειες και είναι η μόνη κατάλληλη μέθοδος ακόμη και για μεγάλες περιοχές. Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος ακόμα και για σκουρόχρωμες-μεσογειακές επιδερμίδες. Προσφέρει μόνιμο και σίγουρο αποτέλεσμα.
  • Η διάρκεια της κάθε συνεδρίας είναι 5' - 35' ανάλογα με την έκταση της περιοχής.

 

Περιοχές

Glamour Med Spa

Διεύθυνση

.

Η Χαρά Δυναμίδου και οι έμπειροι συνεργάτες της, σας περιμένουν στον ολοκαίνουργιο χώρο που δημιούργησαν αποκλειστικά για όλους εσάς που αγαπάτε την εμφάνιση σας και την σωματική ευεξία και θέλετε να ξεχωρίσετε σε κάθε σας στιγμή. Ελάτε κοντά μας να απολαύσετε και νιώσετε στιγμές χαλάρωσης σε έναν όμορφο χώρο με καινοτόμες εφαρμογές και τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα.

Οριστική αποτρίχωση με 6 συνεδρίες σε περιοχές της επιλογής σας, με Laser SHR για γυναίκες & άντρες από το Glamour med spa 280 τ.μ στο Αιγάλεω (πλησίον στάση μετρό Αιγάλεω) (από 29€).

από 29 Αγόρασέ το