Ετήσιο πρόγραμμα οριστικής αποτρίχωσης 8 συνεδριών (E-Light ND:YAG laser 1064nm ) για Full Πόδια ή Full Bikini & μασχάλες για γυναίκες στο Slim Line,στον Άγιο Νικόλαο (Έναντι σταθμού Άγιος Νικόλαος) (55€).

Περιγραφή προσφοράς

  • 55€ από 900€ για 8 συνεδρίες μόνιμης αποτρίχωσης με E-Light ND:YAG laser 1064nm (συνδυασμός Laser & RF) τελευταίας γενιάς για Full Πόδια ή Full Bikini και μασχάλες.
  • Η προσφορά ισχύει για ένα χρόνο και ενεργοποιείται με την πρώτη συνεδρία.

 

Λίγα Λόγια

  • Εύκολη πρόσβαση από το Σταθμό Ηλεκτρικού του Αγίου Νικολάου.
  • Το LASER ELIGHT ND:YAG που χρησιμοποιεί το Κέντρο ομορφιάς Slimline είναι τελευταίας γενιάς με Laser wavelength στα 1064nm, ENERGY έως 1000MJ και Light source στα 220V/110V & 50Hz/60Hz.
  • Πολυδυναμικό (σε ένα χτύπημα περισσότεροι παλμοί) και μας δίνει τη δυνατότητα να είμαστε αποτελεσματικότεροι σε όλους τους τύπους (διάμετρος τρίχας) από την ψιλή έως και την πιο χοντρή και σε όλους τους χρωματότυπους, από την πιο ξανθιά έως την πιο σκούρα μαύρη.
    Έχει ψύξη κεφαλής έως -5 βαθμούς κελσίου ρυθμιζόμενη για την καλύτερη προστασία του δέρματος.
    Συνδυασμός LASER+RF στη κεφαλή για μέγιστο αποτέλεσμα με μικρότερη ισχύ.
  • Τα Laser Nd Yag είναι υψηλής τεχνολογίας που επιτρέπει την αποτελεσματική και ασφαλή εφαρμογή τους σχεδόν σε όλα τα δέρματα, ακόμα και σε μαυρισμένα από ηλιοφάνεια!
Περιοχές

Slim Line

Διεύθυνση

Λεωφόρος Ιωνίας 114
Άγιος Νικόλαος

Το κέντρο Αισθητικής Slim Line δημιουργήθηκε από το πάθος και την αγάπη για την ομορφιά και την φροντίδα της. Ένας χώρος Αισθητικής προσώπου - σώματος αφιερωμένος στην γυναίκα εδώ και 22 χρόνια. Αισθητικός Ιατρικός Σύμβουλος , πτυχιούχος ΤΕΙ, πρωην Καθηγήτρια Αισθητικής και μέλος της Πανελληνίας Ένωσης Ιατρικής Αισθητικής , ασχολείται με εξειδίκευση στην Αντιρυτιδική Θεραπεία, σύσφιξη και λάμψη προσώπου και σας χαρίζει εως και 10 χρόνια Νεότητας χάρη στους Πολυσακχαρίτες το νέο βιολογικό προϊόν , οπού με κάθε εφαρμογή βλέπετε και άμεσα αποτελέσματα. Το Ινστιτούτο βάσει της τελευταίας λέξης στην τεχνολογία μηχανημάτων και laser παρέχει υπηρεσίες Αδυνατίσματος και Ριζικής Αποτρίχωσης.

Ετήσιο πρόγραμμα οριστικής αποτρίχωσης 8 συνεδριών (E-Light ND:YAG laser 1064nm ) για Full Πόδια ή Full Bikini & μασχάλες για γυναίκες στο Slim Line,στον Άγιο Νικόλαο (Έναντι σταθμού Άγιος Νικόλαος) (55€).

55 Αγόρασέ το