1 μάθημα Αναρρίχησης, 1 μάθημα Slack Line (ιμάντας ισορροπίας) & 1 μάθημα Αθλητικό τραμπολίνο με πλήρη εξοπλισμό και υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη εκπαιδευτή στο μεγαλύτερο αναρριχητικό πάρκο στην Αθήνα, το The Wall Sport Climbing Center στην Παλλήνη (10€).

Περιγραφή προσφοράς

  • 10€ από 30€  για 1 μάθημα αναρρίχησης διάρκειας 60 λεπτών, 1 μάθημα Slack Line (ιμάντας ισορροπίας) διάρκειας 30 λεπτών, 1 μάθημα αθλητικό τραμπολίνο διάρκειας 30 λεπτών.
  • Σε όλα τα μαθήματα παρέχετε πλήρης εξοπλισμός υπό την καθοδήγηση εκπαιδευτή (π.χ. παπούτσια, σχοινιά, κρίκους κ.λπ.).
  • Η προσφορά ισχύει και για παιδιά από 4 ετών και άνω.
  • Τα παιδιά 3- 7 ετών μπορούν να κάνουν δωρεάν τραμπολίνο.
  • Και οι 3 δραστηριότητες πρέπει να πραγματοποιηθούν την ίδια ημέρα.

Λίγα Λόγια

  • Αν θέλετε απλά να εξασκηθείτε στο δημοφιλές άθλημα, τότε δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τον ειδικά εξοπλισμένο χώρο εσωτερικής αναρρίχησης The Wall. θα γνωρίσετε τον εξοπλισμό και τη χρήση του και τις βασικές αναρριχητικές τεχνικές για το σκαρφάλωμα και την ασφάλιση. Η αίσθηση ότι πας κόντρα στους νόμους του Νεύτωνα δεν μπορεί παρά να σου εκτοξεύσει την αδρεναλίνη στα ύψη. Και ποιός ξέρει, μπορεί μετά από αρκετά μαθήματα σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, να μπορέσεις και εσύ να αναρριχηθείς στα Μετέωρα.
  • Το slackline είναι η ισορροπία πάνω σε ελαστικό ιμάντα σε χαμηλό ύψος. Μπορεί κάποιος να μάθει να κάνει φιγούρες όπως περιστροφές ή άλματα. Δεν προϋποθέτει καμία προηγούμενη εμπειρία ή κάποιες ιδιαίτερες σωματικές ικανότητες. Είναι η απόλυτη άσκηση ισορροπίας και αυτοσυγκέντρωσης, δημοφιλής τόσο σε αθλητές (π.χ στην αναρρίχηση) όσο και σε καθημερινούς ανθρώπους όλων των ηλικιών. Είναι σχεδόν σαν διαλογισμός. Ανεβαίνεις στο slackline και το μόνο που σκέφτεσαι είναι το επόμενο βήμα σου!
  • BUNGEE TRAMPOLINE: Η τελευταία λέξη στο χώρο του fun-θεάματος. Έχει μεγάλη απήχηση τόσο στουςμικρoύς όσο και στους μεγάλους. Η επιτυχία του είναι ότι επιτρέπει σε όλο τον κόσμο να δοκιμάσει, χωρίς να χρειάζονται ιδιαίτερες ικανότητες και ειδική προπόνηση για να πετύχουν άλματα και τούμπες και ότι άλλες φιγούρες θελήσουν, με απόλυτη ασφάλεια.

 

Περιοχές

The Wall Climbing Center

Διεύθυνση

.

Εμπιστευτείτε τους ειδικούς και κατακτήστε την κορυφή! Η Summit δημιουργήθηκε από την επιθυμία δύο ανθρώπων να δείξουν και στον υπόλοιπο κόσμο την μαγεία της «περιπέτειας» και της συντροφικότητας που μπορεί να δημιουργήσει ένα «σκοινί».

Το όνομα της δεν είναι τυχαίο αφού πρόκειται για την πιο εξειδικευμένη εταιρία στον χώρο της τεχνητής αναρρίχησης και από τις πιο έμπειρες στο χώρο των ταξιδιών περιπέτειας. H εταιρία άνοιξε στην περιοχή της Παλλήνης το μεγαλύτερο αναρριχητικό πάρκο στην Αθήνα, το The Wall Climbing Center. Σε μία έκταση 3 στρεμμάτων περίπου, επί της οδού Αγ. Αθανασίου 12 θα μπορείτε να βρείτε τη μεγαλύτερη αναρριχητική πίστα της Αθήνας (επιφάνειας πάνω από 1000τμ) με 14 μέτρα ύψος, 30 μέτρα ανάπτυγμα διαδρομών και τραβέρσα 55 μέτρα ανάπτυγμα. Στον υπάρχοντα χώρο μπορούν να σκαρφαλώσουν ταυτόχρονα 30 αναρριχητές με σχοινί (επικεφαλής ή top rope) ενώ παράλληλα υπάρχει χώρος για boulder επιφάνειας 200τμ. Το σύνολο των πιασιμάτων ξεπερνούν τα 8000.

Η εταιρεία έχει προβλέψει και για στιγμές διαλειμμάτων από την προπόνηση καθώς έχει δημιουργήσει ξεχωριστό κτίριο στο οποίο βρίσκεται το αναψυκτήριο snack –bar με το καθιστικό και τα σύγχρονα αποδυτήρια 45 τμ ενώ υπάρχει ειδικό κατάστημα ορειβατικών και αθλητικών ειδών με πολλές επώνυμες μάρκες ρούχων, παπουτσιών και εξοπλισμού υπαίθρου για όλους εσάς που θέλετε να συνδυάσετε τα ψώνια σας με την εκγύμναση.

1 μάθημα Αναρρίχησης, 1 μάθημα Slack Line (ιμάντας ισορροπίας) & 1 μάθημα Αθλητικό τραμπολίνο με πλήρη εξοπλισμό και υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη εκπαιδευτή στο μεγαλύτερο αναρριχητικό πάρκο στην Αθήνα, το The Wall Sport Climbing Center στην Παλλήνη (10€).

10 Αγόρασέ το