Εργαστηριακός έλεγχος για ανίχνευση αντισωμάτων, στο Medi Family Athens στο Κέντρο (Μουσείο Αθηνών) (25€).

Περιγραφή προσφοράς

  • 25€ από 180€ για ανίχνευση αντισωμάτων.
  • Εργαστηριακός έλεγχος + κλινική εκτίμηση αποτελεσμάτων ιατρού.

Λίγα Λόγια

  • Περιλαμβάνεται εργαστηριακός έλεγχος για:

 

- ΙgG ανοσοσφαιρίνες: αποτελούν το 75% των ανοσοσφαιρινών στην κυκλοφορία του αίματος. Τα ΙgG έχουν καταστροφική δράση ενάντια σε βακτήρια, ιούς και τοξίνες. Παρέχουν μακρόχρονη ανοσία, και  αυξάνονται σαν απάντηση στις λοιμώξεις, συνήθως 2 με 4 εβδομάδες μετά από την αρχή της λοίμωξης και παραμένουν αυξημένα στους περισσότερους ασθενείς εφόρου ζωής!
- IgM ανοσοσφαιρίνες: αποτελούν τα αντισώματα που εμφανίζονται στα αρχικά στάδια της μόλυνσης και συνήθως επανεμφανίζονται σε μικρότερο βαθμό σε νέα λοίμωξη. Συνήθως  υποχωρούν 4 με 6 εβδομάδες μετά από την αρχή της λοίμωξης!

Ενδεικτικά αποτελέσματα:
  • IgG (+) IgM (-) Απόδειξη παλιάς λοίμωξης
  • IgG (-) IgM (+) Ένδειξη πρόσφατης λοίμωξης
  • IgG (+) IgM (+) Πιθανή ή πρόσφατη λοίμωξη
  • IgG (-) IgM (-) Δεν υπάρχει προηγούμενη λοίμωξη

 

Περιοχές

Medi Family Athens

Διεύθυνση

.

Τηλέφωνο

.
  • Ποιοί είμαστε:

Μια ομάδα εξειδικευμένων γιατρών με πολυετή πείρα σε νοσοκομεία της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν ένα καινοτόμο και πρωτοποριακό ολοκληρωμένο σύστημα υγείας, που βασίζεται στην αμεσότητα και στην προσωπική σχέση μεταξύ γιατρού και εξεταζόμενου. Τώρα ήρθε και στην Αθήνα ένα ευέλικτο κέντρο ιατρικής μέριμνας, που μπορεί να καλύψει τις πολυσχιδείς ανάγκες των πολιτών για την καλύτερη δυνατή ιατρική κάλυψη σε προσιτό κόστος.

  • Πώς λειτουργεί:

Στο MFA προσαρμόζουμε το πρόγραμμα υγείας που επιζητάτε στις ανάγκες σας. Διαλέγετε γιατρούς όλων των ειδικοτήτων και κλείνετε ραντεβού μεμονωμένα ή και συνδυαστικά. Μπορείτε να κλείσετε παράλληλα ραντεβού για αιματολογικές και απεικονιστικές εξετάσεις .Όλα γίνονται άμεσα με τη βοήθεια του πρόθυμου προσωπικού του πολυϊατρείου, χωρίς αναμονές και ταλαιπωρία σε δαιδαλώδη νοσοκομεία και κλινικές. Έμπειροι γιατροί θα σας βοηθήσουν και θα σας καθοδηγήσουν με συνέπεια και υπευθυνότητα. Εκτός από τις απλές επισκέψεις στους γιατρούς του πολυϊατρείου μπορείτε ακόμη να επιλέξετε ανάμεσα σε πληθώρα οικονομικών πακέτων ειδικά σχεδιασμένα ώστε να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες του μέσου πολίτη.

  • Που θα μας βρείτε:

Με εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Αθήνας Β. Ηρακλείου 6 Μουσείο Αθηνών σε ένα ζεστό χώρο με φιλικά πρόσωπα έτοιμα να απαντήσουν σε όλες σας τις ερωτήσεις.

Παρόμοια Deals

Σφράγισμα δοντιού & Στοματικός έλεγχος.

Χειρούργος Οδοντίατρος στη Νέα Ιωνία.

Ν.Ιωνία
8
60.0€ 18€

Καθαρισμός δοντιών & Στοματικός έλεγχος.

Χειρούργος Οδοντίατρος στη Νέα Ιωνία.

Ν.Ιωνία
10
60.0€ 18€
10
500.0€ 89€

Εργαστηριακός έλεγχος για ανίχνευση αντισωμάτων, στο Medi Family Athens στο Κέντρο (Μουσείο Αθηνών) (25€).

25 Αγόρασέ το