Έλεγχος ρευματοειδούς αρθρίτιδας με αιματολογικές εξετάσεις & διάγνωση, από το Medi Family Athens στο Κέντρο (Μουσείο Αθηνών) (15€).

Περιγραφή προσφοράς

  • 15€ από 120€ για έλεγχο ρευματοειδούς αρθρίτιδας με αιματολογικές εξετάσεις, εξέταση, διάγνωση από ρευματολόγο & πρόταση θεραπείας.
  • Δεν χρειάζεται παραπεμπτικό ΕΟΠΠΥ για τις εξετάσεις.

Λίγα Λόγια

  • Ρευματοειδής Αρθρίτιδα

Είναι μια νόσος που δεν γνωρίζει ηλικίες, μιας και είναι η πιο συχνή μορφή φλεγμονώδους αρθρίτιδας. Πρόκειται για μια χρόνια πάθηση, προσβάλει σχεδόν όλες τις αρθρώσεις του σώματος και το αποτέλεσμα είναι η καταστροφή του χόνδρου των οστών, των τενόντων και των συνδέσμων.

Οι γυναίκες εμφανίζουν τη νόσο 3 φορές συχνότερα από τους άνδρες. Εμφανίζεται κυρίως με πόνο και οίδημα στις αρθρώσεις, κόπωση και ευερεθιστικότητα. Εάν δεν διαγνωστεί έγκαιρα, μπορεί να ελαττώσει τη διάρκεια ζωής του ατόμου και μέσα σε λίγα χρόνια να καταστήσει πολλούς από τους πάσχοντες , ανήμπορους να εργαστούν! Οι έρευνες δείχνουν ότι όσο συντομότερα ξεκινά η θεραπεία, τόσο περισσότερο αποτελεσματική είναι.

  • Αιματολογικές Εξετάσεις:

- RA-TEST: χρησιμοποιείται για τη διάγνωση της ρευματοειδούς αρθρίτιδας

- C.R.P: είναι μια πρωτεΐνη του οργανισμού, η οποία ανιχνεύει τη φλεγμονή και την ένταση της ασθένειας

- Τ.Κ.Ε: χρησιμοποιείται στην αξιολόγηση της δραστηριότητας των λοιμώξεων, των φλεγμονωδών καταστάσεων, των αυτοάνοσων διαταραχών των κυττάρων του αίματος

- Κλινική εξέταση, διάγνωση, πρόταση θεραπείας και επανεκτίμηση από ειδικό ιατρό ρευματολόγο

  • Θεραπεία:

Στόχος η επιβράδυνση της ασθένειας , η μείωση του πόνου και της φλεγμονής, η διατήρηση της καλής λειτουργίας των αρθρώσεων και η ελαχιστοποίηση των βλαβών στις αρθρώσεις. Η θεραπεία, περιλαμβάνει συχνά τη λήψη περισσότερων του ενός φαρμάκου, και θα πρέπει να ξεκινά το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η μόνιμη αρθρική βλάβη.

Περιοχές

Medi Family Athens

Διεύθυνση

.

Τηλέφωνο

.
  • Ποιοί είμαστε:

Μια ομάδα εξειδικευμένων γιατρών με πολυετή πείρα σε νοσοκομεία της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν ένα καινοτόμο και πρωτοποριακό ολοκληρωμένο σύστημα υγείας, που βασίζεται στην αμεσότητα και στην προσωπική σχέση μεταξύ γιατρού και εξεταζόμενου. Τώρα ήρθε και στην Αθήνα ένα ευέλικτο κέντρο ιατρικής μέριμνας, που μπορεί να καλύψει τις πολυσχιδείς ανάγκες των πολιτών για την καλύτερη δυνατή ιατρική κάλυψη σε προσιτό κόστος.

  • Πώς λειτουργεί:

Στο MFA προσαρμόζουμε το πρόγραμμα υγείας που επιζητάτε στις ανάγκες σας. Διαλέγετε γιατρούς όλων των ειδικοτήτων και κλείνετε ραντεβού μεμονωμένα ή και συνδυαστικά. Μπορείτε να κλείσετε παράλληλα ραντεβού για αιματολογικές και απεικονιστικές εξετάσεις .Όλα γίνονται άμεσα με τη βοήθεια του πρόθυμου προσωπικού του πολυϊατρείου, χωρίς αναμονές και ταλαιπωρία σε δαιδαλώδη νοσοκομεία και κλινικές. Έμπειροι γιατροί θα σας βοηθήσουν και θα σας καθοδηγήσουν με συνέπεια και υπευθυνότητα. Εκτός από τις απλές επισκέψεις στους γιατρούς του πολυϊατρείου μπορείτε ακόμη να επιλέξετε ανάμεσα σε πληθώρα οικονομικών πακέτων ειδικά σχεδιασμένα ώστε να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες του μέσου πολίτη.

  • Που θα μας βρείτε:

Με εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Αθήνας Β. Ηρακλείου 6 Μουσείο Αθηνών σε ένα ζεστό χώρο με φιλικά πρόσωπα έτοιμα να απαντήσουν σε όλες σας τις ερωτήσεις.

Παρόμοια Deals

Σφράγισμα δοντιού & Στοματικός έλεγχος.

Χειρούργος Οδοντίατρος στη Νέα Ιωνία.

Ν.Ιωνία
8
60.0€ 18€

Καθαρισμός δοντιών & Στοματικός έλεγχος.

Χειρούργος Οδοντίατρος στη Νέα Ιωνία.

Ν.Ιωνία
10
60.0€ 18€
180.0€ 25€

Έλεγχος ρευματοειδούς αρθρίτιδας με αιματολογικές εξετάσεις & διάγνωση, από το Medi Family Athens στο Κέντρο (Μουσείο Αθηνών) (15€).

15 Αγόρασέ το