Έλεγχο προστάτη με αιματολογικές P.S.A, υπέρηχο, κλινική εξέταση, διάγνωση & αγωγή από το Medi Family Athens στο Κέντρο (Μουσείο Αθηνών) (15€).

Περιγραφή προσφοράς

  • 25€ από 100€ για πλήρη έλεγχο προστάτη με αιματολογικές P.S.A, υπέρηχο, κλινική εξέταση, διάγνωση & αγωγή από ειδικό Ιατρό.
  • Όλες οι εξετάσεις εκτελούνται χωρίς παραπεμπτικό ΕΟΠΠΥ.

Λίγα Λόγια

  • Ο Πλήρης Έλεγχος περιλαμβάνει:

 - P.S.A: ειδικός αιματολογικός έλεγχος με προστατικό αντιγόνο

- Υπέρηχος προστάτη, εξειδικευμένης απεικόνισης

- Κλινική εξέταση, διάγνωση και αγωγή από ειδικό ιατρό

Η εξέταση του προστάτη είναι ίσως η σημαντικότερη ανδρολογική εξέταση και οφείλουν οι άνδρες να την πραγματοποιούν ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Ο καρκίνος του προστάτη είναι ο συχνότερος καρκίνος στους άντρες. Υπολογίζεται πως ένας στους έξι άνδρες θα αναπτύξει τη νόσο, ενώ η κληρονομικότητα προτάσσει ενδελεχή έλεγχο, μιας και ανήκουμε πλέον σε ομάδες υψηλού κινδύνου. Η διάγνωση γίνεται μόνο με ετήσιο προληπτικό έλεγχο.

Περιοχές

Medi Family Athens

Διεύθυνση

.

Τηλέφωνο

.
  • Ποιοί είμαστε:

Μια ομάδα εξειδικευμένων γιατρών με πολυετή πείρα σε νοσοκομεία της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν ένα καινοτόμο και πρωτοποριακό ολοκληρωμένο σύστημα υγείας, που βασίζεται στην αμεσότητα και στην προσωπική σχέση μεταξύ γιατρού και εξεταζόμενου. Τώρα ήρθε και στην Αθήνα ένα ευέλικτο κέντρο ιατρικής μέριμνας, που μπορεί να καλύψει τις πολυσχιδείς ανάγκες των πολιτών για την καλύτερη δυνατή ιατρική κάλυψη σε προσιτό κόστος.

  • Πώς λειτουργεί:

Στο MFA προσαρμόζουμε το πρόγραμμα υγείας που επιζητάτε στις ανάγκες σας. Διαλέγετε γιατρούς όλων των ειδικοτήτων και κλείνετε ραντεβού μεμονωμένα ή και συνδυαστικά. Μπορείτε να κλείσετε παράλληλα ραντεβού για αιματολογικές και απεικονιστικές εξετάσεις .Όλα γίνονται άμεσα με τη βοήθεια του πρόθυμου προσωπικού του πολυϊατρείου, χωρίς αναμονές και ταλαιπωρία σε δαιδαλώδη νοσοκομεία και κλινικές. Έμπειροι γιατροί θα σας βοηθήσουν και θα σας καθοδηγήσουν με συνέπεια και υπευθυνότητα. Εκτός από τις απλές επισκέψεις στους γιατρούς του πολυϊατρείου μπορείτε ακόμη να επιλέξετε ανάμεσα σε πληθώρα οικονομικών πακέτων ειδικά σχεδιασμένα ώστε να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες του μέσου πολίτη.

  • Που θα μας βρείτε:

Με εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Αθήνας Β. Ηρακλείου 6 Μουσείο Αθηνών σε ένα ζεστό χώρο με φιλικά πρόσωπα έτοιμα να απαντήσουν σε όλες σας τις ερωτήσεις.

Παρόμοια Deals

Σφράγισμα δοντιού & Στοματικός έλεγχος.

Χειρούργος Οδοντίατρος στη Νέα Ιωνία.

Ν.Ιωνία
8
60.0€ 18€

Καθαρισμός δοντιών & Στοματικός έλεγχος.

Χειρούργος Οδοντίατρος στη Νέα Ιωνία.

Ν.Ιωνία
10
60.0€ 18€
180.0€ 25€

Έλεγχο προστάτη με αιματολογικές P.S.A, υπέρηχο, κλινική εξέταση, διάγνωση & αγωγή από το Medi Family Athens στο Κέντρο (Μουσείο Αθηνών) (15€).

15 Αγόρασέ το