Λεύκανση δοντιών με επιλογή από εφαρμογή λάμπας ψυχρού φωτός LED ή χρήση εξατομικευμένου νάρθηκα (μασελάκια) & καθαρισμός δοντιών από Χειρούργο Οδοντίατρο στη Νέα Ιωνία (πλησίον ΗΣΑΠ) (από 40€)

Περιγραφή προσφοράς

 • 40€ από 100€ για 1 συνεδρία λεύκανσης δοντιών με χρήση λάμπας ψυχρού φωτός LED.
 • 55€ από 160€ για 1 συνεδρία λεύκανσης δοντιών με χρήση λάμπας ψυχρού φωτός LED & 1 καθαρισμό δοντιών με υπερήχους, αφαίρεση πέτρας & χρωστικών, στίλβωση & σοδοβολή.
 • 99€ από 250€ για 1 λεύκανση δοντιών  με παροχή εξατομικευμένου νάρθηκα (μασελάκια) μαζί με το υλικό λεύκανσης.
 • 115€ από 310€ για 1 λεύκανση δοντιών  με παροχή εξατομικευμένου νάρθηκα (μασελάκια) μαζί με το υλικό λεύκανσης & 1 καθαρισμό δοντιών με υπερήχους, αφαίρεση πέτρας και χρωστικών, στίλβωση και σοδοβολή.
 • Η προσφορά με λεύκανση  δοντιών με μασελάκια πραγματοποιείται σε 2 ραντεβού για παροχή εξατομικευμένου νάρθηκα μαζί με το υλικό λεύκανσης.

Λίγα Λόγια

 • Την απόλυτη ευκαιρία για ένα super λαμπερό και ολόλευκο χαμόγελο!
 • Τη δυνατότητα μέσα σε 2 επισκέψεις να αποκτήσετε τα δόντια που ονειρεύεστε!
 • Στη σύγχρονη οδοντιατρική υπάρχουν δυο τεχνικές λευκάνσεως των δοντιών.Η πρώτη είναι η λεύκανση που γίνεται στο οδοντιατρείο από τον οδοντίατρο, η δεύτερη είναι η λεύκανση που γίνεται στο σπίτι από τον ασθενή φορώντας ειδικούς νάρθηκες λεύκανσης (μασελάκια), που κατασκευάζει ειδικά για κάθε ασθενή ο οδοντίατρος
 • Λεύκανση στο οδοντιατρείο (Fast Bleaching):Είναι η τεχνική λεύκανσης των δοντιών, η οποία γίνεται αποκλειστικά από τον οδοντίατρο στο οδοντιατρείο.Η τεχνική αυτή γίνεται κάτω από συγκεκριμένους κανόνες ασφαλείας και σε συγκεκριμένες περιπτώσεις που θέλουμε γρήγορα ένα λευκό χαμόγελο.
 • Λεύκανση στο σπίτι: Eίναι η τεχνική λευκάνσεως των δοντιών, η οποία γίνεται από τον ασθενή στο σπίτι με ειδικά μασελάκια (νάρθηκες λεύκανσης), ακολουθώντας τις οδηγίες του οδοντιάτρου.
  Στην αρχή ο οδοντίατρος θα αξιολογήσει την κατάσταση του στόματος, θα ελέγξει το χρώμα των δοντιών σας και θα πάρει αποτυπώματα, ώστε να δημιουργήσει εξατομικευμένα μασελάκια (νάρθηκες λεύκανσης).Σε ένα δεύτερο ραντεβού, και αφού έχει κατασκευάσει τα μασελάκια, θα ελέγξει την τέλεια εφαρμογή αυτών στο στόμα σας και αν όλα είναι όπως ορίζουν οι κανόνες ασφάλειας, θα σας δώσει το λευκαντικό υλικό, καθώς και θα σας ενημερώσει για τον τρόπο εφαρμογής του υλικού.Εσείς θα τοποθετείτε το υλικό στα μασελάκια σύμφωνα με τις οδηγίες του οδοντιάτρου σας και κατόπιν θα το φοράτε 4-8 ώρες κάθε μέρα ανάλογα με το υλικό και τον τρόπο ζωής σας.
Περιοχές

Νέα Ιωνία Χειρούργος Οδοντίατρος.

Διεύθυνση

.

Tο οδοντιατρείο μας παρέχει ολοκληρωμένη οδοντιατρική φροντίδα σε ένα χώρο σύγχρονο και ευχάριστο.Η επιστημονική μας γνώση, η 23ετής κλινική μας εμπειρία καθώς και εφαρμογή της πιο σύγχρονης τεχνολογίας εξασφαλίζουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον ασθενή με τον πλέον ανώδυνο τρόπο. Στόχος μας είναι η παροχή της καλύτερης εξατομικευμένης θεραπείας με σεβασμό και προσωπική φροντίδα κλινική μας διαθέτει τα πιο σύγχρονα μηχανήματα αποστείρωσης και οδοντιατρικού εξοπλισμού.

Παρόμοια Deals

Σφράγισμα δοντιού & Στοματικός έλεγχος.

Χειρούργος Οδοντίατρος στη Νέα Ιωνία.

Ν.Ιωνία
8
60.0€ 18€

Καθαρισμός δοντιών & Στοματικός έλεγχος.

Χειρούργος Οδοντίατρος στη Νέα Ιωνία.

Ν.Ιωνία
10
60.0€ 18€
180.0€ 25€

Λεύκανση δοντιών με επιλογή από εφαρμογή λάμπας ψυχρού φωτός LED ή χρήση εξατομικευμένου νάρθηκα (μασελάκια) & καθαρισμός δοντιών από Χειρούργο Οδοντίατρο στη Νέα Ιωνία (πλησίον ΗΣΑΠ) (από 40€)

από 40 Αγόρασέ το