Αιματολογικό check-up στο χώρο σας ή κατ’οίκον ιατρική επίσκεψη στο Medi Family Athens στο Κέντρο (μουσείο Αθηνών) (από 29€).

Περιγραφή προσφοράς

  • 29€ από 100€ για ένα υπερπλήρεις αιματολογικό check-up στο χώρο σας & μέτρηση ζωτικών σημείων του οργανισμού σας.
  • 40€ από 80€ για κατ'οικον επίσκεψη ιατρού
  • Δυνατότητα επιλογής από τις παρακάτω ιδιότητες:Ειδικός παθολόγος, Γενικός ιατρός, Καρδιολόγος, Ορθοπεδικός, Γενικός χειρουργός.
  • 55€ από 95€ σε περίπτωση που επιθυμείτε η επίσκεψη να πραγματοποιηθεί Σάββατο ή Κυριακή ή διαμένετε εκτός λεκανοπεδίου Αττικής.
  • Οι επισκέψεις πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή για την προσοφρα των 29€ & 40€.

Λίγα Λόγια

  • Σημασία εξέτασης : ένα υπερπλήρες αιματολογικό check-up στο χώρο σας και με ΜΕΤΡΗΣΗ ΖΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ του οργανισμού σας.
  • Η προσφορά περιλαμβάνει τις εξής παροχές αναλυτικά:

1.Αιμοληψία κατ’ οίκον από εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό.

2.Υπερπλήρης αιματολογικός και βιοχημικός έλεγχος : γενική αίματος, σάκχαρο, χοληστερίνη, HDL,LDL,τριγλυκερίδια, κάλιο, νάτριο, δείκτες λοιμώξεων CRP,ολικά λιπίδια, ουρικό οξύ,  ουρία κρεατινίνη, σίδηρο, φώσφορο, ηπατικοί δείκτες ( sgot, γ-gt).

3.Οξυμετρία.

4.Σφίξεις.

5.Μέτρηση πίεσης.

6.Έλεγχος αρρυθμίας.

 

 

Περιοχές

Medi Family Athens

Διεύθυνση

.

Τηλέφωνο

.
  • Ποιοί είμαστε:

Μια ομάδα εξειδικευμένων γιατρών με πολυετή πείρα σε νοσοκομεία της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν ένα καινοτόμο και πρωτοποριακό ολοκληρωμένο σύστημα υγείας, που βασίζεται στην αμεσότητα και στην προσωπική σχέση μεταξύ γιατρού και εξεταζόμενου. Τώρα ήρθε και στην Αθήνα ένα ευέλικτο κέντρο ιατρικής μέριμνας, που μπορεί να καλύψει τις πολυσχιδείς ανάγκες των πολιτών για την καλύτερη δυνατή ιατρική κάλυψη σε προσιτό κόστος.

  • Πώς λειτουργεί:

Στο MFA προσαρμόζουμε το πρόγραμμα υγείας που επιζητάτε στις ανάγκες σας. Διαλέγετε γιατρούς όλων των ειδικοτήτων και κλείνετε ραντεβού μεμονωμένα ή και συνδυαστικά. Μπορείτε να κλείσετε παράλληλα ραντεβού για αιματολογικές και απεικονιστικές εξετάσεις .Όλα γίνονται άμεσα με τη βοήθεια του πρόθυμου προσωπικού του πολυϊατρείου, χωρίς αναμονές και ταλαιπωρία σε δαιδαλώδη νοσοκομεία και κλινικές. Έμπειροι γιατροί θα σας βοηθήσουν και θα σας καθοδηγήσουν με συνέπεια και υπευθυνότητα. Εκτός από τις απλές επισκέψεις στους γιατρούς του πολυϊατρείου μπορείτε ακόμη να επιλέξετε ανάμεσα σε πληθώρα οικονομικών πακέτων ειδικά σχεδιασμένα ώστε να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες του μέσου πολίτη.

  • Που θα μας βρείτε:

Με εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Αθήνας Β. Ηρακλείου 6 Μουσείο Αθηνών σε ένα ζεστό χώρο με φιλικά πρόσωπα έτοιμα να απαντήσουν σε όλες σας τις ερωτήσεις.

Παρόμοια Deals

Σφράγισμα δοντιού & Στοματικός έλεγχος.

Χειρούργος Οδοντίατρος στη Νέα Ιωνία.

Ν.Ιωνία
8
60.0€ 18€

Καθαρισμός δοντιών & Στοματικός έλεγχος.

Χειρούργος Οδοντίατρος στη Νέα Ιωνία.

Ν.Ιωνία
10
60.0€ 18€
180.0€ 25€

Αιματολογικό check-up στο χώρο σας ή κατ’οίκον ιατρική επίσκεψη στο Medi Family Athens στο Κέντρο (μουσείο Αθηνών) (από 29€).

από 29 Αγόρασέ το