Αντιμετώπιση αλλεργικής ρινίτιδας με κλινική εξέταση, διάγνωση και αγωγή από ειδικό ιατρό & ειδικός αιματολογικός έλεγχος από το Medi Family Athens στο Κέντρο (Μουσείο Αθηνών) (19€).

Περιγραφή προσφοράς

  • 19€ από 60€ για αντιμετώπιση Αλλεργικής ρινίτιδας.
  • Η προσφορά περιλαμβάνει τις εξής παροχές αναλυτικά:

1.Κλινική εξέταση, διάγνωση και αγωγή από ειδικό ιατρό.

2.Ειδικός αιματολογικός έλεγχος με Τ.Κ.Ε, όπου αναδεικνύονται οι γενικοί δείκτες φλεγμονών, που λειτουργούν ως συναγερμός για τον οργανισμό και IGE( όπου ελέγχεται το σύνολο των αντισωμάτων στο αίμα, που σχετίζονται με τις αλλεργικές εκδηλώσεις).

 

Λίγα Λόγια

  • ΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΡΙΝΙΤΙΔΑ : είναι η φλεγμονή των βλεννογόνων της μύτης. Είναι η πιο συχνή αλλεργική πάθηση και έχει γίνει πολύ συνηθισμένη τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα επηρεάζοντας πάνω από 1.000.000 ανθρώπους, με κύρια επιδείνωση τον Μάιο, Ιούνιο και Ιούλιο.
  • ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗΣ : ο έλεγχος είναι πολύ σημαντικός, διότι επιτρέπει να δοθούν οι κατάλληλες οδηγίες αποφυγής της νόσου, αλλά και να ορισθεί η διάρκεια θεραπείας.

 

Περιοχές

Medi Family Athens

Διεύθυνση

.

Τηλέφωνο

.
  • Ποιοί είμαστε:

Μια ομάδα εξειδικευμένων γιατρών με πολυετή πείρα σε νοσοκομεία της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν ένα καινοτόμο και πρωτοποριακό ολοκληρωμένο σύστημα υγείας, που βασίζεται στην αμεσότητα και στην προσωπική σχέση μεταξύ γιατρού και εξεταζόμενου. Τώρα ήρθε και στην Αθήνα ένα ευέλικτο κέντρο ιατρικής μέριμνας, που μπορεί να καλύψει τις πολυσχιδείς ανάγκες των πολιτών για την καλύτερη δυνατή ιατρική κάλυψη σε προσιτό κόστος.

  • Πώς λειτουργεί:

Στο MFA προσαρμόζουμε το πρόγραμμα υγείας που επιζητάτε στις ανάγκες σας. Διαλέγετε γιατρούς όλων των ειδικοτήτων και κλείνετε ραντεβού μεμονωμένα ή και συνδυαστικά. Μπορείτε να κλείσετε παράλληλα ραντεβού για αιματολογικές και απεικονιστικές εξετάσεις .Όλα γίνονται άμεσα με τη βοήθεια του πρόθυμου προσωπικού του πολυϊατρείου, χωρίς αναμονές και ταλαιπωρία σε δαιδαλώδη νοσοκομεία και κλινικές. Έμπειροι γιατροί θα σας βοηθήσουν και θα σας καθοδηγήσουν με συνέπεια και υπευθυνότητα. Εκτός από τις απλές επισκέψεις στους γιατρούς του πολυϊατρείου μπορείτε ακόμη να επιλέξετε ανάμεσα σε πληθώρα οικονομικών πακέτων ειδικά σχεδιασμένα ώστε να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες του μέσου πολίτη.

  • Που θα μας βρείτε:

Με εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Αθήνας Β. Ηρακλείου 6 Μουσείο Αθηνών σε ένα ζεστό χώρο με φιλικά πρόσωπα έτοιμα να απαντήσουν σε όλες σας τις ερωτήσεις.

Παρόμοια Deals

Σφράγισμα δοντιού & Στοματικός έλεγχος.

Χειρούργος Οδοντίατρος στη Νέα Ιωνία.

Ν.Ιωνία
8
60.0€ 18€

Καθαρισμός δοντιών & Στοματικός έλεγχος.

Χειρούργος Οδοντίατρος στη Νέα Ιωνία.

Ν.Ιωνία
10
60.0€ 18€
180.0€ 25€

Αντιμετώπιση αλλεργικής ρινίτιδας με κλινική εξέταση, διάγνωση και αγωγή από ειδικό ιατρό & ειδικός αιματολογικός έλεγχος από το Medi Family Athens στο Κέντρο (Μουσείο Αθηνών) (19€).

19 Αγόρασέ το