21.90€ από 44€ για ένα γευστικό μενού 2 ατόμων με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο που περιλαμβάνει μια σαλάτα, μία πίτσα, μια βάφλα ή pancakes με ιταλικό χειροποίητο παγωτό παρφέ και 2 ποτήρια λευκό ή κόκκινο βιολογικό κρασί, στο Roof Garden "V1935" στο Σύνταγμα.

Περιγραφή προσφοράς

  • 21.90€ από 44.00€ για menu 2 ατόμων με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο με μια σαλάτα V1935, μία πίτσα, μια βάφλα ή pancakes με ιταλικό παγωτό παρφέ σοκολάτα και βανίλια και 2 ποτήρια λευκό ή κόκκινο βιολογικό κρασί.
  • Δείτε «εδώ» τον κατάλογο του "V1935"
  • Τα βράδια στήνεται προτζέκτορας όπου προβάλλονται ασπρόμαυρες ταινίες και ακούγεται ρετρό μουσική.
  • Tο κάθε κουπόνι περιλαμβάνει γεύμα ή δείπνο για 2 άτομα.
  • Μπορεί να εξαργυρωθεί 1 κουπόνι για 2 , 2 κουπόνια για 4 άτομα, 3 κουπόνια για 6 κοκ.
  • Η τιμή της προσφοράς και η έκπτωση έχει υπολογιστεί με βάση τον τιμοκατάλογο του "V1935".
  • Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από την bestofferz.gr. Η επιχείρηση δεν θα δεχτεί κανένα πελάτη με την τιμή προσφοράς χωρίς να έχει προηγηθεί αγορά του κουπονιού.

Λίγα Λόγια

"V1935" Επισκεφτείτε το ασπρόμαυρο Roof Garden στην καρδιά της Αθήνας
 
Εκεί που δεν το περιμένεις… Ένα εγκαταλειμμένο κτήριο του Mεσοπολέμου στη Βουλής μετατράπηκε σε ένα πολυτελές boutique hotel με μια… «σπιτίσια» ταράτσα που αξίζει να ανακαλύψεις!
Το roof garden του πιο luxurious ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας, ”κλέβει” τις εντυπώσεις κι αξίζει να το επισκεφτείτε.
Η διακόσμηση του χώρου, διαθέτει vintage στοιχεία και είναι άκρως επιμελημένη από τους ιδιοκτήτες του Άννα και Λευτέρη, που με αγάπη, μεράκι και γούστο, δημιούργησαν αυτό τον ιδιαίτερο χώρο στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.
Black and white στοιχεία, η αίσθηση της παλιάς Αθήνας, ένα πικ απ εποχής, βιβλία για την ιστορία και τους μύθους της πόλης και φυσικά η επαφή με τον ασπρόμαυρο κινηματογράφο, είναι μερικά από τα πράγματα που συναντάς, πατώντας το πόδι σου στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου με θέα το αστικό τοπίο του κέντρου της πόλης.
Μέσα στο ζεστό και φιλόξενο κλίμα, ταξιδεύοντας σε άλλες εποχές, μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το ρόφημα της επιλογής σας αλλά αξίζει να δοκιμάσετε και τις χειροποίητες ιταλικές πίτσες (μυστική συνταγή), μακαρονάδες και κρύες σαλάτες.
Μάλιστα τα βράδια στήνεται προτζέκτορας όπου προβάλλονται ασπρόμαυρες ταινίες και ακούγεται ρετρό μουσική… Μια μικρή όαση στο πολύβουο κέντρο της Αθήνας που αξίζει να ανακαλύψετε!
 
Περιοχές

V1935

Διεύθυνση

Βουλής 29, Σύνταγμα

Περισσότερες πληροφορίες

Website
 
 

21.90€ από 44€ για ένα γευστικό μενού 2 ατόμων με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο που περιλαμβάνει μια σαλάτα, μία πίτσα, μια βάφλα ή pancakes με ιταλικό χειροποίητο παγωτό παρφέ και 2 ποτήρια λευκό ή κόκκινο βιολογικό κρασί, στο Roof Garden "V1935" στο Σύνταγμα.

21.9 Αγόρασέ το