Γεύμα 2 ατόμων με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο, από ένα ξεχωριστά γευστικό μενού με χειροποίητες ελληνικές γεύσεις, στο Μεζεδοπωλείο Βελανιδιές στην Καλλιθέα (9,90€).

Περιγραφή προσφοράς

  • 9,90€ από 20€ για γεύμα 2 Ατόμων με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο.
  • Κάθε Παρασκευή - Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι ζωντανή μουσική.
  • Δείτε τον κατάλογο του μεζεδοπωλείου «εδώ».

Λίγα Λόγια

  • Ένα ταξίδι στο χρόνο και στην παράδοση σας περιμένει στο παραδοσιακό μεζεδοπωλείο Βελανιδιές στην Καλλιθέα. Η χαλαρή ατμόσφαιρα είναι ότι πρέπει για να δοκιμάσετε εξαιρετικές ελληνικές γεύσεις υπό τον ήχο ελληνικών τραγουδιών.
  • Ο χώρος του είναι χαλαρός, άνετος και οικείος με τα στοιχεία ξύλο και πέτρα να κυριαρχούν στο χώρο. Πλημμυρίζει με ελληνικές νότες, κάνοντας σε να νιώθεις ότι τρως σε φιλικό σπίτι.
  • Στη νοσταλγική ατμόσφαιρα του μεζεδοπωλείου θα απολάυσετε νόστιμους, κλασικούς μεζέδες με ξεχωριστές μοντέρνες πινελιές από αγνά υλικά. Η κουζίνα μας έχει πάντα Ελληνικές ρίζες με νόστιμα φαγητά φτιάχνονται από ανθρώπους με μεράκι για την μαγειρική. Οι επιλογές ικανοποιούν απλούς αλλά και πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Μία δοκιμή θα σας πείσει...

 

Περιοχές

Μεζεδοπωλείο Βελανιδιές.

Διεύθυνση

.

Σε έναν χώρο ζεστό και μαζεμένο για καλούς μερακλήδες που περιμένουν το καλύτερο με ζεστά χρώματα. Συνοδευτικά και για την επαύξηση του κεφιού καλό κρασί από επιλεγμένους παραγωγούς αλλά και ποτά για να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε την μουσική! Ένα μαγαζί που ο κόσμος του δεν έχει ηλικία αλλά γούστο, κέφι και διάθεση για καλοπέραση. Φίλοι από παλιά που συστήνουν τον χώρο μας σε νέους φίλους, καλοφαγάδες, εραστές της καλής μουσικής, γνωστοί και άγνωστοι, όλοι μια παρέα! Αυτό που θα σας εντυπωσιάσει ευχάριστα είναι η ζεστή ατμόσφαιρα, το φιλικό και προσεγμένο περιβάλλον και φυσικά τα πιάτα μας και οι τιμές τους!

Γεύμα 2 ατόμων με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο, από ένα ξεχωριστά γευστικό μενού με χειροποίητες ελληνικές γεύσεις, στο Μεζεδοπωλείο Βελανιδιές στην Καλλιθέα (9,90€).

9.9 Αγόρασέ το