Ανακαλύψτε το θησαυρό που κρύβουν τα χαρμάνια του καφέ εσπρέσσο της Ιταλικής εταιρίας Tiziano Bonini, συμβατές με Nespresso Μηχανές: 30-50 Κάψουλες (από 0.25€/κάψουλα-0.28€/κάψουλα).

Περιγραφή προσφοράς

  • 8.50€ για 30 κάψουλες Tiziano Bonini Espresso.
  • 12.50€ για 50 κάψουλες Tiziano Bonini Espresso.
  • 12.50€ για ένα Tasting Coffe Kit Bonini με διάφορες ποικιλίες. (50 κάψουλες) (10xIntenso + 10xClassico + 10xRistretto + 10xLungo + 10xSeta)
  • Καλεσε μας στο 21185010 και φτιάξε το δικό σου Kit και επέλεξε ανάμεσα από 9 διαφορετικές ποικιλίες που θέλεις να δοκιμάσεις .

Η κάθε κάψουλα περιέχει 5.5g αλεσμένο καφέ, δηλαδή 10% περισσότερο προϊόν από τη γνήσια κάψουλα Νespresso*

Η νέα συσκευασία έχει τη μορφή κασετίνας και είναι μικρή και βολική στη χρήση

Οι κάψουλες είναι συμβατές και κατάλληλες για χρήση σε μηχανές καφέ κάψουλας με το σύστημα Nespresso*. Οι Tiziano Bonini Espresso συμβατές κάψουλες Nespresso διατίθενται σε συσκευασίες των 10 τεμαχίων.

*"Nespresso" είναι εμπορικό σήμα εγγεγραμμένο από τη Nestle. H Tiziano Bonini είναι ένας ανεξάρτητος παραγωγός που δεν συνδέεται με τη Nestle. Η συμβατότητα των καψουλών της Tiziano Bonini δεν αντικαθιστά τη χρήση των γνήσιων καψουλών που παράγονται από τη Nestle.

 

Λίγα Λόγια

Ποικιλίες:

1. Tiziano Bonini Espresso Carioca

(Άρωμα: 4 / Ένταση: 4 / Σώμα: 3) "Αρωματικές" μελωδίες σάμπα αντηχούν σε αυτό 100% βραζιλιάνικο χαρμάνι. Η έντονη και κρεμώδης γεύση του εγγυώνται απόλυτη ισορροπία γεύσεων και αισθήσεων στον ουρανίσκο, και ταυτόχρονα ικανοποιούν την όσφρηση με τις πινελιές από κακάο... Αφεθείτε στην αίσθηση!

2. Tiziano Bonini Espresso Intenso  

(Άρωμα: 4 / Ένταση: 4 / Σώμα: 3) Η Espresso Intenso 10 συμβατή κάψουλα Nespresso* είναι ένα χαρμάνι ιδιαίτερα έντονο, ακόμα και στη μυρωδιά. Αυτό το χαρμάνι αποτελείται από Robusta με τις ιδιαίτερες νότες καβουρδίσματός του και από Arabica Κεντρικής Αμερικής με ξεχωριστή γεύση. Αφήνει μια αίσθηση έντονης γεύσης εσπρέσσο.

3. Tiziano Bonini Espresso Lungo

(Άρωμα: 3 / Ένταση: 3 / Σώμα: 5) Η Espresso Lungo 10 συμβατή κάψουλα Nespresso* είναι ένα χαρμάνι αφιερωμένο για τους λάτρεις του Espresso σε μεγαλύτερη ποσότητα και για μεγαλύτερη διάρκεια! Το χαρμάνι αυτό αποτελείται απο 100% Arabica κόκκους καφέ. Οι νότες αποξηραμένων φρούτων και δημητριακών που περιέχονται σε καλούν να τις εξερευνήσεις.

4. Tiziano Bonini Espresso Decaffeinato

(Άρωμα: 3 / Ένταση: 2 / Σώμα: 3) Η Espresso Decaffeinato 10 συμβατή κάψουλα Nespresso* αποτελεί το τέλειο μίγμα μεταξύ γεύσης και ελαφρότητας. Αν θέλετε να απολαύσετε τον καφέ σας, αλλά χωρίς καφεΐνη, αυτή είναι η καλύτερη επιλογή! Το καβούρδισμά του είναι μέτριο.

5. Tiziano Bonini Espresso Seta

 (Άρωμα: 4 / Ένταση: 2 / Σώμα: 3) Η κάψουλα καφέ Espresso Seta 10 αποτελείται από το καλύτερο 100% Arabica χαρμάνι που δίνει μια αίσθηση απαλότητας και βελούδινης υφής στον ουρανίσκο. Περιέχει υψηλής ποιότητας χαρμάνια καφέ από την Κεντρική και Νότια Αμερική τα οποία αναμειγνύονται για να δώσουν ένα μπουκέτο γεύσεων με νότες αμυγδάλου. Η κρέμα του είναι πλούσια και έχει ένα ελαφρύ καφέ χρώμα. Είναι προφανή στον ουρανίσκο ορισμένα αρώματα λουλουδιών και μια λεπτή-όξινη νότα. Υπάρχει επίσης μια επίμονη επίγευση πλούσια σε γεύση κακάο. Ένα χαρμάνι εσπρέσσο, που ποτέ δεν θα θέλετε να παραλείψετε να δοκιμάσετε! Το καβούρδισμά του είναι μέτριο.

6. Tiziano Bonini Espresso Ristretto

 (Άρωμα: 3 / Ένταση: 5 / Σώμα: 4) Η Espresso Ristretto 10 συμβατή κάψουλα Nespresso* είναι ένα χαρμάνι αφιερωμένο για τους λάτρεις του Ιταλικού καφέ. Δυνατό άρωμα και γεμάτο σώμα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του. Η επίγευση του καφέ που αφήνει είναι εγγυημένη λόγο της εξαιρετικής πρώτης ύλης καφέ και της αργής διαδικασίας καβουρδίσματος. Νότες σοκολάτας γίνονται αντιληπτές στη μύτη και στον ουρανίσκο μέσα από το εξαιρετικό αυτό χαρμάνι.

7. Tiziano Bonini Espresso Classico

 (Άρωμα: 3 / Ένταση: 3 / Σώμα: 3) H κάψουλα καφέ Espresso Classico 10 περιέχει 70% ποικιλίες Arabica και 30% Robusta. Η χρυσαφένια και λεπτή κρέμα του ξεχωρίζουν σε αυτό το χαρμάνι καφέ. Χαρακτηρίζεται ως ένα μίγμα με την πιο ήπια και ντελικάτη γεύση. Είναι ένας κρεμώδης καφές, απαλός και φρουτώδης, με επίμονη επίγευση. 

8. Tiziano Bonini Espresso Corposo

(Άρωμα: 3 / Ένταση: 4 / Σώμα: 5Οι Tiziano Bonini Espresso Corposo συμβατές κάψουλες Nespresso * παράγουν ένα espresso γεμάτο σώμα όπως λέει και το όνομά του! Το χαρμάνι αποτελείται από 30% εκλεκτής ποιότητας κόκκους Arabica και 70% κόκκους Robusta. Το αποτέλεσμα του είναι ένας εσπρέσσο με δυνατή και διαρκή γεύση καφέ. Το σώμα του στρογγυλό ,γεμάτο και αρκετά κρεμώδες. Ένας εσπρέσσο που σου δίνει 100% γεύση καφέ στον ουρανίσκο και διατηρείται για πολύ ώρα.

9. Tiziano Bonini Espresso Vesuvio

(Άρωμα: 3 / Ένταση: 3/ Σώμα: 4Η κάψουλα καφέ Εspresso Vesuvio 10, είναι ένα μίγμα που μας φέρνει πίσω σε καφετέριες στο κέντρο της Νάπολης… Ένας αληθινός Ναπολιτάνικος καφές εσπρέσσο. Η παχιά και χρυσαφή του κρέμα σε συνδυασμό με τη γεμάτη γεύση, εξασφαλίζει ένα είδος καφέ με ιδιαίτερη επίγευση. Δίνει την αίσθηση διπλής κλιμακωτής έντασης εσπρέσσο όπως την έκρηξη ενός ηφαιστείου. Αφήστε τον εαυτό σας να δελεαστεί από αυτή την ξεχωριστή γεύση!! Το καβούρδισμά του είναι σκούρο.

 

 

Περιοχές

Tiziano Bonini Espresso

Διεύθυνση

.
Tiziano Bonini Espresso με Άρωμα Τοσκάνης!
 
Η Tiziano Bonini προέρχεται από ένα μικρό καφεκοπτείο στην Τοσκάνη Ιταλίας. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείριση η οποία έκανε μια δουλειά σαν έργο τέχνης. Τα προϊόντα της εταιρίας τοποθετήθηκαν πολύ γρήγορα στην κορυφή των προτιμήσεων των καταναλωτών. Τόσο για την εξαιρετική σχέση τιμής / ποιότητας όσο και για τα υψηλά πρότυπα ποιότητας.

Το μυστικό της υψηλής ποιότητας οφείλεται στην αποκλειστική χρήση των καλύτερων κόκκων καφέ από ποικιλίες Arabica και Robusta. Οι ποικιλίες Arabica, πολύ καλής ποιότητας προσφέρουν τη γλύκα και το άρωμα στους καφέδες της Bonini. Αντίστοιχα οι ποικιλίες Robusta πολύ καλής ποιότητας προσφέρουν ουσιαστική και αποφασιστική θέση στη γεύση των καφέδων της Bonini.

Στο τέλος κάθε εξαγωγής και καβουρδίσματος κόκκων καφέ, ειδικοί συλλέγουν την καλύτερη ποιότητα κόκκων καφέ. Αυτή η εργασία είναι πολύ σημαντική ώστε να ξεκινήσει η πιο σημαντική διαδικασία: της ανάμειξης κόκκων καφέ που είναι μια πραγματική τέχνη για την εταιρία Tiziano Bonini.

Τα χαρμάνια που παράγονται από τη μίξη των κόκκων καφέ είναι αποτέλεσμα αρχαίων συνταγών που έχουν παραδοθεί από ψήστες καφέ και στη συνέχεια έχουν βελτιωθεί με προσοχή από τους ειδικούς διαχειριστές και σχεδιαστές της Bonini για να εξασφαλίσουν τη μέγιστη γεύση και ποιότητα στους πελάτες. Η πρόθεση της Bonini είναι, χωρίς αμφιβολία, να προσφέρει στους πελάτες της στιγμές απόλαυσης μέσω ενός καφέ που ποτέ δεν αποτυγχάνει.

Ανακαλύψτε το θησαυρό που κρύβουν τα χαρμάνια του καφέ εσπρέσσο της Ιταλικής εταιρίας Tiziano Bonini, συμβατές με Nespresso Μηχανές: 30-50 Κάψουλες (από 0.25€/κάψουλα-0.28€/κάψουλα).

από 30.7 Αγόρασέ το