Ιταλικές Ταμπλέτες Tiziano Bonini Μήλο & Λουλούδια ιβίσκου 10τεμ. (3.10€)

Περιγραφή προσφοράς

  • 3,10€ για 10 Ταμπλέτες  Tiziano Bonini Μήλο & Λουλούδια ιβίσκου 10τεμ. 

 

Ταμπλέτες Tiziano Bonini Espresso Μήλο & Λουλούδια ιβίσκου ESE 44mm.  Αυτή η χάρτινη μερίδα περιέχει αποξηραμένους καρπούς μήλου Το μήλο είναι γνωστό ως κοινό φρούτο, γεμάτο και πλούσιο σε ευεργετικές ουσίες. Το έντονο άρωμά του οφείλεται κυρίως σε αποστάγματα της φλούδας του. Τα επιπρόσθετα συστατικά όπως τα λουλούδια ιβίσκου, τα πορτοκάλια και τα λεμόνια εμπλουτίζουν τη γεύση αυτής της έγχυσης. Ένα ζεστό φλιτζάνι με αρωματική γεύση για το χειμώνα, μπορεί επίσης να γίνει ένα εξαιρετικό κρύο ποτό, φυσικό και γνήσιο, ενάντια στη ζέστη του καλοκαιριού.

Περιοχές

Tiziano Bonini Espresso

Διεύθυνση

.
Tiziano Bonini Espresso με Άρωμα Τοσκάνης!
 
Η Tiziano Bonini προέρχεται από ένα μικρό καφεκοπτείο στην Τοσκάνη Ιταλίας. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείριση η οποία έκανε μια δουλειά σαν έργο τέχνης. Τα προϊόντα της εταιρίας τοποθετήθηκαν πολύ γρήγορα στην κορυφή των προτιμήσεων των καταναλωτών. Τόσο για την εξαιρετική σχέση τιμής / ποιότητας όσο και για τα υψηλά πρότυπα ποιότητας.

Το μυστικό της υψηλής ποιότητας οφείλεται στην αποκλειστική χρήση των καλύτερων κόκκων καφέ από ποικιλίες Arabica και Robusta. Οι ποικιλίες Arabica, πολύ καλής ποιότητας προσφέρουν τη γλύκα και το άρωμα στους καφέδες της Bonini. Αντίστοιχα οι ποικιλίες Robusta πολύ καλής ποιότητας προσφέρουν ουσιαστική και αποφασιστική θέση στη γεύση των καφέδων της Bonini.

Στο τέλος κάθε εξαγωγής και καβουρδίσματος κόκκων καφέ, ειδικοί συλλέγουν την καλύτερη ποιότητα κόκκων καφέ. Αυτή η εργασία είναι πολύ σημαντική ώστε να ξεκινήσει η πιο σημαντική διαδικασία: της ανάμειξης κόκκων καφέ που είναι μια πραγματική τέχνη για την εταιρία Tiziano Bonini.

Τα χαρμάνια που παράγονται από τη μίξη των κόκκων καφέ είναι αποτέλεσμα αρχαίων συνταγών που έχουν παραδοθεί από ψήστες καφέ και στη συνέχεια έχουν βελτιωθεί με προσοχή από τους ειδικούς διαχειριστές και σχεδιαστές της Bonini για να εξασφαλίσουν τη μέγιστη γεύση και ποιότητα στους πελάτες. Η πρόθεση της Bonini είναι, χωρίς αμφιβολία, να προσφέρει στους πελάτες της στιγμές απόλαυσης μέσω ενός καφέ που ποτέ δεν αποτυγχάνει.

Ιταλικές Ταμπλέτες Tiziano Bonini Μήλο & Λουλούδια ιβίσκου 10τεμ. (3.10€)

3.1 Αγόρασέ το