Ιταλικές Ταμπλέτες Tiziano Bonini Φράουλα και Raspberry 10τεμ. (3.10€)

Περιγραφή προσφοράς

  • 3,10€ για 10 Ταμπλέτες  Tiziano Bonini Φράουλα και Raspberry 10τεμ. 

 

Ταμπλέτες Tiziano Bonini Espresso Φράουλα και Raspberry ESE 44mm.  Αυτή η χάρτινη μερίδα περιέχει αποξηραμένους καρπούς φρούτων από φράουλα και Rasberry (κόκκινου βατόμουρου). Έχει ξεχωριστή γλυκιά, αλλά ισορροπημένη γεύση. Το επίμονο άρωμα των κόκκινων φρούτων δημιουργεί την αίσθηση της ικανοποίησης και της ευχαρίστησης. Δεν περιέχει καφεΐνη και δίνει τη δυνατότητα της καθημερινής απόλαυσης χωρίς τους περιορισμούς καφεΐνης. Η συνιστώμενη δόση από τον κατασκευαστή είναι μία χάρτινη μερίδα για ένα ρόφημα 150ml.

 

Περιοχές

Tiziano Bonini Espresso

Διεύθυνση

.
Tiziano Bonini Espresso με Άρωμα Τοσκάνης!
 
Η Tiziano Bonini προέρχεται από ένα μικρό καφεκοπτείο στην Τοσκάνη Ιταλίας. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείριση η οποία έκανε μια δουλειά σαν έργο τέχνης. Τα προϊόντα της εταιρίας τοποθετήθηκαν πολύ γρήγορα στην κορυφή των προτιμήσεων των καταναλωτών. Τόσο για την εξαιρετική σχέση τιμής / ποιότητας όσο και για τα υψηλά πρότυπα ποιότητας.

Το μυστικό της υψηλής ποιότητας οφείλεται στην αποκλειστική χρήση των καλύτερων κόκκων καφέ από ποικιλίες Arabica και Robusta. Οι ποικιλίες Arabica, πολύ καλής ποιότητας προσφέρουν τη γλύκα και το άρωμα στους καφέδες της Bonini. Αντίστοιχα οι ποικιλίες Robusta πολύ καλής ποιότητας προσφέρουν ουσιαστική και αποφασιστική θέση στη γεύση των καφέδων της Bonini.

Στο τέλος κάθε εξαγωγής και καβουρδίσματος κόκκων καφέ, ειδικοί συλλέγουν την καλύτερη ποιότητα κόκκων καφέ. Αυτή η εργασία είναι πολύ σημαντική ώστε να ξεκινήσει η πιο σημαντική διαδικασία: της ανάμειξης κόκκων καφέ που είναι μια πραγματική τέχνη για την εταιρία Tiziano Bonini.

Τα χαρμάνια που παράγονται από τη μίξη των κόκκων καφέ είναι αποτέλεσμα αρχαίων συνταγών που έχουν παραδοθεί από ψήστες καφέ και στη συνέχεια έχουν βελτιωθεί με προσοχή από τους ειδικούς διαχειριστές και σχεδιαστές της Bonini για να εξασφαλίσουν τη μέγιστη γεύση και ποιότητα στους πελάτες. Η πρόθεση της Bonini είναι, χωρίς αμφιβολία, να προσφέρει στους πελάτες της στιγμές απόλαυσης μέσω ενός καφέ που ποτέ δεν αποτυγχάνει.

Ιταλικές Ταμπλέτες Tiziano Bonini Φράουλα και Raspberry 10τεμ. (3.10€)

3.1 Αγόρασέ το