2 θεραπείες 3Power με ηλεκτρομαγνητικά κύματα και 1 θεραπεία Κρυολιπόλυσης 3D™ και 2 συνεδρίες με διατροφολόγο για απώλεια βάρους έως 5 κιλά, στο Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής «Μέλλον Υγείας & Ομορφιάς» στα Ιλίσια. ( 29.90€)

Περιγραφή προσφοράς

  • 29,90€ από 350€ για  2 θεραπείες 3Power με ηλεκτρομαγνητικά κύματα,1 θεραπεία Κρυολιπόλυσης 3D™ και 2 συνεδρίες με διατροφολόγο για απώλεια βάρους έως 5 κιλά
  • Οι συνεδρίες έχουν διάρκεια 30 λεπτά έκαστη και γίνονται συνδυαστικά.
  • Η θεραπεία γίνεται στο σώμα και επικεντρώνεται στα σημεία που χρήζουν ενδιαφέρον όπως άνω και κάτω κοιλιακή χώρα, πλάγια κοιλιακή χώρα, γλουτοί (ψωμάκια), έσω μηροί, γόνατα, χέρια, πλάτη.

Λίγα Λόγια

  • Τι είναι η Κρυολιπόλυση 3D™;

    Η νέα τεχνική Κρυολιπόλυσης Αντιμετωπίζει επιτυχώς το τοπικό πάχος, χάριν στη νέα μοναδική πατενταρισμένη 3D τεχνολογία κρυολιπόλυσης (360° Surrounding Cooling Technology). Έτσι, το τοπικό πάχος που αντιστέκεται σθεναρά σε δίαιτες και άσκηση, γίνεται πλέον παρελθόν εύκολα, γρήγορα και ανώδυνα με τη βοήθεια της δύναμης του ψύχους.

    Το νέο σύστημα Κρυολιπόλυσης 3D™ είναι ένα προηγμένο σύστημα επιλεκτικής κρυογλυπτικής, που βασίζεται στη μέθοδο της κρυολιπόλυσης, αλλά με τη χρήση της μοναδικής πατενταρισμένης τρισδιάστατης εφαρμογής της ψύξης, προκαλώντας μόνιμη μείωση του τοπικού πάχους κατά τρόπο απόλυτα ασφαλές και ομοιόμορφο. Πρόκειται για μια μη επεμβατική μέθοδο, εγκεκριμένη από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής  (FDA), που έχει βασιστεί στην εκτεταμένη έρευνα του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ για τις μη επεμβατικές μεθόδους λιπογλυπτικής.

  •  Τι είνα το 3Power ;

           Πρόκειται για ηλεκτρομαγνητικά κύματα,  τα οποία προκαλούν πλήρη  αιμάτωση  των μυϊκών ομάδων του σώματος, επιτυγχάνοντας  έτσι μυϊκή ενδυνάμωση και ταυτόχρονη καύση του λίπους.  

Περιοχές

Μέλλον Υγείας & Ομορφιάς

Διεύθυνση

Βασ. Σοφίας 54 & Παπαδιαμαντοπούλου
Το "Μέλλον Υγείας", είναι εξειδικευμένο κέντρο ιατρικής αισθητικής και Κοσμητολογίας σε υπηρεσίες ομορφιάς και αγωγές αντιγήρανσης και ανάπλασης, όπως Μεσοθεραπείες, Χημικό Peeling και Υαλουρονικό Οξύ, Hifu, κρυολιπόλυση, θεραπείες σύφιξης & αδυνατίσματος, περιποιήσεις προσώπου και σώματος. Εδώ θα βρείτε και το Lifting με νήματα, το οποίο εφαρμόζεται με απόλυτη ασφάλεια και επιτυχία από κορυφαίο πλαστικό χειρουργό.
 

Εξειδικεύεται στην αισθητική δερματολογία και σας εξασφαλίζει υψηλή αποτελεσματικότητα σε δερματικές παθήσεις που μεταφράζονται ως αισθητικά προβλήματα όπως: ακμή, χαλάρωση, ρυτίδες, ευρυαγγείες, ανοιχτοί πόροι, δυσχρωμίες, κηλίδες, κυτταρίτιδα κλπ.

2 θεραπείες 3Power με ηλεκτρομαγνητικά κύματα και 1 θεραπεία Κρυολιπόλυσης 3D™ και 2 συνεδρίες με διατροφολόγο για απώλεια βάρους έως 5 κιλά, στο Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής «Μέλλον Υγείας & Ομορφιάς» στα Ιλίσια. ( 29.90€)

29.9 Αγόρασέ το