10 Συνεδρίες Αδυνατίσματος με Πρεσσοθεραπεία & Μηνιαίο Πρόγραμμα Διατροφής από το Dermatique Medclinic, στο Κολωνάκι (30€).

Περιγραφή προσφοράς

  • 30€ από 300€ για 10 Συνεδρίες Πρεσσοθεραπείας (20').
  • 1 Μηνιαίο Πρόγραμμα Διατροφής.

Λίγα Λόγια

Πρεσσοθεραπεία:Με τη μέθοδο αυτή, ασκούνται πιέσεις πάνω στην περιοχή των γαγγλίων με σκοπό τη βελτίωση του κυκλοφορικού και την πραγματική ανανέωση του οργανισμού. Συμβάλλει στη βελτίωση σχηματισμού του σώματος και σας δίνει λύσεις στα προβλήματα κυτταρίτιδας και τοπικού πάχους. Με την πρεσσοθεραπεία θα νιώσετε τα θετικά της αποτελέσματα, στους γλουτούς, τους μηρούς, τις γάμπες, την περιφέρεια και την κοιλιά. Είναι ιδανική για προβλήματα κατακράτησης υγρών και οιδημάτων, καθώς ενεργοποιεί το κυκλοφορικό και βοηθά στην αποβολή των τοξινών.

Περιοχές

Dermatique Medclinic

Διεύθυνση

.
.

Τηλέφωνο

.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα οι πιο σύγχρονες εξελίξεις τις Ιατρικής Αισθητικής συναντούν τις απολύτως προσωποποιημένες υπηρεσίες μας.

Σε ένα χώρο υψηλής αισθητικής και ουσιαστικής κομψότητας η ιατρική ομάδα και το έμπειρο προσωπικό μας, σας περιμένει για να παρουσιάσει ένα κόσμο με επίκεντρο ΕΣΑΣ.

10 Συνεδρίες Αδυνατίσματος με Πρεσσοθεραπεία & Μηνιαίο Πρόγραμμα Διατροφής από το Dermatique Medclinic, στο Κολωνάκι (30€).

30 Αγόρασέ το