Πακέτο για Αδυνάτισμα & Σύσφιξη με 4 συνεδρίες Vacuum & 4 συνεδρίες Ραδιοσυχνοτήτων από το Dermatique Medclinic, στο Κολωνάκι (20€).

Περιγραφή προσφοράς

  • 20€ από 400€ για 4 Συνεδρίες Vacuum (20') +  4 Συνεδρίες Ραδιοσυχνοτήτων (20').
  • 1 Μηνιαίο Πρόγραμμα Διατροφής.
  • Διάρκεια  κάθε συνεδρίας 20'.

Λίγα Λόγια

Vacuum: Με την αναρροφήση που δημιουργείται υπό πίεση σε τοπικά η ολικά σημεία του σώματος μας από τις έμπειρες αισθητικούς μας θα δείτε μετά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή διάφορα στην κυτταρίτιδα καθώς το δέρμα σας θα είναι ορατά πιο λείο.

RF (ραδιοσυχνότητες):Η top τεχνολογία για άμεση σύσφιξη και ανόρθωση των ιστών, η οποία είναι ακόμα μία μη επεμβατική μέθοδος ιδανική για κάθε τύπο δέρματος. Η δράση των ραδιοσυχνοτήτων φτάνει μέσα στο δέρμα-βαθύτερα από οποιαδήποτε άλλη συσκευή τέτοιου τύπου- με εντυπωσιακά αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία.

Περιοχές

Dermatique Medclinic

Διεύθυνση

.
.

Τηλέφωνο

.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα οι πιο σύγχρονες εξελίξεις τις Ιατρικής Αισθητικής συναντούν τις απολύτως προσωποποιημένες υπηρεσίες μας.

Σε ένα χώρο υψηλής αισθητικής και ουσιαστικής κομψότητας η ιατρική ομάδα και το έμπειρο προσωπικό μας, σας περιμένει για να παρουσιάσει ένα κόσμο με επίκεντρο ΕΣΑΣ.

Πακέτο για Αδυνάτισμα & Σύσφιξη με 4 συνεδρίες Vacuum & 4 συνεδρίες Ραδιοσυχνοτήτων από το Dermatique Medclinic, στο Κολωνάκι (20€).

20 Αγόρασέ το