3 Ενέσιμες Μεσοθεραπείες Revital Cellufrom με έντονη συσφικτική δράση, 3 Κρυολιπόλυσης Proshock Ice, 1 διαγνωστικό test υγείας Health scan + 1διατροφή διάρκειας 1,5 μήνα από κλινικό διαιτολόγο από τα Antigiransis σε Άγιο Δημήτριο, Πατησίων, Κηφισιά και Πειραιά (29.90€).

Περιγραφή προσφοράς

  • 29,90€ από 650€ για 3 ενέσιμες μεσοθεραπείες Revital Cellufrom ,3 συνεδρίες κρυολιπόλυσης Proshock Ice, 1 διαγνωστικό test υγείας Health scan & 1 διατροφή διάρκειας 1,5 μήνα από κλινικό διαιτολόγο.
  • Η προσφορά ολοκληρώνεται σε 3 επισκέψεις. Σε κάθε επίσκεψη γίνεται συνδυασμός των 2 θεραπειών.
  • Διάρκεια ενέσιμης μεσοθεραπείας: 10’- 15’.
  • Διάρκεια κρυολιπόλυσης Proshock Ice: 30’.
  • Επιλογή περιοχής από: μπράτσα, κοιλιά, γλουτούς, ψωμάκια, γόνατα.
  • Η προσφορά ΔΕΝ ισχύει για το κατάστημα Antigiransis στο Σύνταγμα.

Λίγα Λόγια

Proshock Ice

Θεραπεία με δύο λειτουργίες: Την κρυολιπόλυση η οποία ψύχει τον λιπώδη ιστό σε συνδυασμό με τον κρουστικό υπέρηχο, ο οποίος μεταφέρει τις ουσίες του διασπασμένου λιποκυττάρου εκτός οργανισμού. Η έκθεση στο ψύχος διασπά τα λιποκύτταρα κι έτσι μειώνεται το πάχος του λιπώδους ιστού. Τα παγωμένα λιπίδια μπαίνουν σε διαδικασία αποσύνθεσης, η οποία ονομάζεται “apoptosis”.

Στη συνέχεια, ακολουθεί ο κρουστικός υπέρηχος με ακουστικά κύματα υψηλής συχνότητας και ενέργειας που διαρρηγνύουν τις μεμβράνες των λιποκυττάρων επιτρέποντας τη μετακίνηση του ρευστοποιημένου λίπους, το οποίο έχει πλέον αλλάξει τη βιοχημική του σύσταση, γαλακτωματοποιείται, απεγκλωβίζεται από τις μεμβράνες των λιποκυττάρων και καταλήγει στην κυκλοφορία του αίματος, όπου και μεταβολίζεται από το συκώτι και έπειτα μέσω του λεμφικού αποβάλλεται φυσικά από τον οργανισμό. Μετά τη συνεδρία μπορείτε να επιστρέψετε κανονικά στις δραστηριότητές σας.

Revital Celluform

Ενέσιμη μεσοθεραπεία που γίνεται μετά τη θεραπεία Proshock Ice και βοηθά να μειωθεί ο όγκος των λιποκυττάρων, με έντονη συσφικτική δράση για την επιδερμίδα. Ο συνδυασμός και των 2 μεθόδων βοηθά στη μείωση του τοπικού πάχους και της ινώδους κυτταρίτιδας, καταπολεμώντας το συσσωρευμένο λίπος.

Περιοχές
Διαθέσιμη σε 4 Τοποθεσίες :
Άγιος Δημήτριος
Περαιά
Κηφισιά
Πατησίων

Antigiransis

Διεύθυνση

.

 

Tα antigiransis είναι εξειδικευμένα κέντρα στην αισθητική δερματολογία, στελεχωμένα με το πιο άρτια επιστημονικά καταρτισμένο ιατρικό προσωπικό και επανδρωμένα με την πιο εξελιγμένη ιατρική τεχνολογία στον τομέα την δερματολογίας. Σε εμάς ο τομέας της αισθητικής δερματολογίας ορίζεται ως antigiransis όπου η ιατρική γνώση εξασφαλίζει υψηλή αποτελεσματικότητα σε δερματικές παθήσεις που μεταφράζονται ως αισθητικά προβλήματα όπως: ακμή, χαλάρωση, ρυτίδες, ευρυαγγείες, ανοιχτοί πόροι, δυσχρωμίες, κηλίδες, κυτταρίτιδα κ.α.

3 Ενέσιμες Μεσοθεραπείες Revital Cellufrom με έντονη συσφικτική δράση, 3 Κρυολιπόλυσης Proshock Ice, 1 διαγνωστικό test υγείας Health scan + 1διατροφή διάρκειας 1,5 μήνα από κλινικό διαιτολόγο από τα Antigiransis σε Άγιο Δημήτριο, Πατησίων, Κηφισιά και Πειραιά (29.90€).

29.9 Αγόρασέ το