Διατροφική Παρακολούθηση-Πρόγραμμα για 1 Μήνα & Cavitation, στο «Αισθητικό Μέλλον» στα Ιλίσια (από 29,90€)

Περιγραφή προσφοράς

  • 29,90€ από 120€ για Διατροφική Παρακολούθηση-Πρόγραμμα για 1 Μήνα.
  • 49,90€ από 280€ για Διατροφική Παρακολούθηση-Πρόγραμμα για 1 Μήνα & 2 Συνεδρίες Cavitation για Τοπικό Πάχος-Κυτταρίτιδα.
  • Περιοχές Cavitation: Πρόσθια/Πλάγια Περιοχή Κοιλιάς + Γλουτοί + Στομάχι + Μπράτσα + Γλουτοί + Έσω Μηροί + Γάμπες

Λίγα Λόγια

Βελτιώστε την όψη του σώματος και πάρτε τις απαραίτητες διατροφικές συμβουλές για να το διατηρήσετε! Αποκτήστε 1 Μήνα διατροφικής παρακολούθησης από διατροφολόγο. Με την πρώτη σας επίσκεψη λαμβάνεται το ιστορικό σας και γίνεται η απαραίτητα λιπομέτρηση. Στη συνέχεια προχωράτε στα σύγχρονα μηχανήματα του κέντρου και τη συνεδρία cavitation.

Διατροφική Παρακολούθηση
Περιλαμβάνει λήψη ιστορικού και λιπομέτρηση (Συνολικά 2 επισκέψεις-Συχνότητα: κάθε 15 ημέρες)

Cavitation
Το Cavitation είναι λιποδιάλυση με υπερήχους. Είναι μία αποτελεσματική μη επεμβατική μέθοδος λιπογλυπτικής. Προκαλεί απώλεια του τοπικού πάχους αλλά και αποδοτική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας που σας απασχολεί. Το δέρμα με όψη φλούδας πορτοκαλιού θα γίνει μία μακρινή ανάμνηση.

Περιοχές

ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ

Διεύθυνση

Μεσογείων 2, Πύργος Αθηνών

Είναι το νέο δημιούργημα του YGEIA ON LINE. Το τμήμα Ιατρικής Αισθητικής και Κοσμετολογίας, έχει έμπειρο ιατρικό προσωπικό εξειδικευμένο σε υπηρεσίες ομορφιάς και αγωγές αντιγήρανσης και ανάπλασης, όπως Botox, Μεσοθεραπείες, Χημικό Peeling και Υαλουρονικό Οξύ. Εδώ θα βρείτε και το Lifting με νήματα, το οποίο εφαρμόζεται με απόλυτη ασφάλεια και επιτυχία από κορυφαίο πλαστικό χειρουργό. Το ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ είναι εξειδικευμένο κέντρο στην αισθητική δερματολογία, στελεχωμένο με το πιο άρτια επιστημονικά καταρτισμένο ιατρικό προσωπικό και επανδρωμένο με την πιο εξελιγμένη ιατρική τεχνολογία στον τομέα της δερματολογίας. Εδώ η ιατρική γνώση εξασφαλίζει υψηλή αποτελεσματικότητα σε δερματικές παθήσεις που μεταφράζονται ως αισθητικά προβλήματα όπως: ακμή, χαλάρωση, ρυτίδες, ευρυαγγείες, ανοιχτοί πόροι, δυσχρωμίες, κηλίδες, κυτταρίτιδα κλπ.

Παρόμοια Deals

8
290.0€ από 15€
11
120.0€ 9.9€

Απώλεια βάρους έως 5 κιλά & Λιπογλυπτική

Μέλλον Υγείας & Ομορφιάς

Ιλίσια
10
350.0€ 29.9€

Διατροφική Παρακολούθηση-Πρόγραμμα για 1 Μήνα & Cavitation, στο «Αισθητικό Μέλλον» στα Ιλίσια (από 29,90€)

από 29.9 Αγόρασέ το