Αδυνάτισμα με 36 συνεδρίες σώματος που περιλαμβάνουν, Medi Slim, Lipolaser & Ραβδοθεραπείες από το Beauty Time στον Πειραιά (38€).

Περιγραφή προσφοράς

  • 38€ από 1260€ για: 10 συνεδρίες Medislim + 10 συνεδρίες Lipolaser + 16 συνεδρίες  Ραβδοθεραπείας.
  • Διάρκεια συνεδρίας Medislim 20’ ή μια.
  • Διάρκεια συνεδρίας Lipolaser 20’ ή μια.
  • Διάρκεια Ραβδοθεραπείας 10’ ή μια

Λίγα Λόγια

  • To Lipolaser εκπέμπει υπέρηχους, δρα εξωτερικά και έχει τη δυνατότητα να προκαλεί διάσπαση των λιποκυττάρων, με αποτέλεσμα να απελευθερώνουν το λίπος που εσωκλείουν. Αυτό στη συνέχεια απορροφάται μέσα στις επόμενες εβδομάδες και απομακρύνεται.
  • Η Ραβδοοθεραπεία είναι μια επαναστατική μέθοδος ιδανική για άτομα με τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα.Η μέθοδος χρησιμοποιεί την αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος(δημιουργείται υπεραιμία κι ερυθρότητα)στις επίμαχες περιοχές,μέσα απ΄την άσκηση πιεστικών κινήσεων.
  • Medislim: Μία από τις παλαιότερες αισθητικές θεραπείες για αδυνάτισμα, σύσφιξη και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.Με το μηχάνημα ηλεκτροθεραπείας προκαλούμε τους μυς να κάνουν τις ίδιες κινήσεις που θα έκαναν και στην συμβατική άσκηση χωρίς όμως κόπο.Οι συσκευές ηλεκτροθεραπείας αυξάνουν το μυϊκό τόνο ερεθίζοντας συγκεκριμένες μυϊκές δεσμίδες.Η αλληλουχία των παλμών προκαλεί κίνηση στον μυ με αποτέλεσμα τη βελτίωση της ροής του αίματος και την αύξηση της πρόσληψης του οξυγόνου.To Medislim ( ηλεκτροθεραπεία ) είναι μία ανώδυνη μέθοδος παθητικής γυμναστικής που εφαρμόζεται τοπικά. Μέσω ηλεκτροδίων διοχετεύεται χαμηλής τάσης ρεύμα τοπικά στο σημείο εφαρμογής και μέσω της κίνησης των ηλεκτρονίων (του ρεύματος) επιτυγχάνει την επιθυμητή σύσπαση και εκγύμναση των μυών.Επίσης βελτιώνεται η κυκλοφορία της λέμφου με αποτέλεσμα την μεγαλύτερη αποβολή τοξινών.

     

Περιοχές

Beauty Time

Διεύθυνση

.
.

Τηλέφωνο

.

Beauty time

Η αγάπη και η πείρα που διαθέτουμε στον τομέα, μας έδωσε το έναυσμα να δημιουργήσουμε έναν σύγχρονο και εξειδικευμένο χώρο για σας ώστε να σας προσφέρουμε τις πολύτιμες υπηρεσίες μας σε προσιτές τιμές!!!

Απελευθερωθείτε από τις εντάσεις και τις τοξίνες του αστικού περιβάλλοντος και το στρες. Βελτιώστε την υγεία και την λάμψη της επιδερμίδας σας.

Αδυνάτισμα με 36 συνεδρίες σώματος που περιλαμβάνουν, Medi Slim, Lipolaser & Ραβδοθεραπείες από το Beauty Time στον Πειραιά (38€).

38 Αγόρασέ το