Καταπολέμηση Κυτταρίτιδας με Χειρωνακτικό Μασάζ ή Μυοχαλαρωτικό Μασάζ Σώματος στο Magic Touch Clinic στην Καλλιθέα (από 8€).

Περιγραφή προσφοράς

  • 8€ από 23€ για 1 Μασάζ Κυτταρίτιδας (45')
  • 9€ από 25€ για 1 Μυoχαλαρωτικό Μασάζ Σώματος (45')

Λίγα Λόγια

  • Tο μασάζ κυτταρίτιδας έχει ως στόχο την καλύτερη ροή του λεμφικού συστήματος που είναι υπεύθυνη για την αποβολή των τοξινών, την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και την αύξηση του μεταβολισμού. Επίσης, αναζωογονεί το δέρμα, μειώνει την κυτταρίτιδα και βοηθάει στη μείωση των πόντων και κατ' επέκταση στο αδυνάτισμα.
  • Το μυοχαλαρωτικό μασάζ σώματος μειώνει την κόπωση και ανακουφίζει από μυϊκούς πόνους, βελτιώνει τη κυκλοφορία του αίματος και τη ροή λεμφικών υγρών και βελτιώνει την εικόνα του δέρματος και καλύπτει τις ανάγκες ενυδάτωσης αυτού και του υποδόριου ιστού.
Περιοχές

Magic Touch Clinic

Διεύθυνση

.

Το Magic Touch Clinic εδρεύει στη Καλλιθέα.Δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες όσων αναζητούν μόνο το καλύτερο. Στον υψηλής αισθητικής χώρο με σύγχρονης τεχνολογίας ιατρικής αισθητικής μηχανήματα, προσδοκούν να σας αναζωογονήσουν, να σας ισορροπήσουν και να σας “κακομάθουν” με θεραπείες εμπνευσμένες από τη φύση και εκτελεσμένες από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό.

Καταπολέμηση Κυτταρίτιδας με Χειρωνακτικό Μασάζ ή Μυοχαλαρωτικό Μασάζ Σώματος στο Magic Touch Clinic στην Καλλιθέα (από 8€).

από 8 Αγόρασέ το