13 συνεδρίες Αδυνατίσματος & Σύσφιξης με Cavitation, 4 Polar Rf, 3 Vacuum στο Magic Touch Clinic στην Καλλιθέα (39,90€).

Περιγραφή προσφοράς

  • 39,90€ από 300€ για 13 συνεδρίες που περιλαμβάνουν:

 - 4 συνεδρίες Cavitation  

- 4 συνεδρίες 6-POLAR RF

- 3 συνεδρίες  VACUUM RF

- 2 θεραπείες Σύσφιξης & Αδυνατίσματος.

  • Διάρκεια κάθε  συνεδρίας 30'

Λίγα Λόγια

Η αρχή της σπηλαίωσης (Cavitation) αναφέρεται σε μη αναστρέψιμη καταστροφή των λιποκυττάρων (λιποδιάσπαση) και ρευστοποίηση του λίπους (λιπόλυση) με την ενέργεια ειδικού υπερήχου. Τα κατεστραμμένα λιποκύτταρα και το περιττό λίπος ακολουθούν τη φυσιολογική μεταβολική πορεία και αποβάλλονται. Το φαινόμενο του Cavitation αποτελεί την πιο δραστική σύγχρονη μη επεμβατική μέθοδο λιπογλυπτικής και προκαλεί καταστροφή των λιποκυττάρων σε περιοχές με περιττό λίπος, όπως πρόσθια και πλάγια περιοχή της κοιλιάς, γλουτούς (ψωμάκια) κ.α. Ο χρόνος συνεδρίας κυμαίνεται από 20 λεπτά έως μία ώρα ανάλογα με την έκταση της θεραπευόμενης περιοχής και το είδος της θεραπείας που θα επιλέξει η γιατρός (Cavitation, RF, ή συνδυασμό). Δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας. Μπορείτε να επιστρέψετε κανονικά στις καθημερινές σας δραστηριότητες αμέσως μετά την συνεδρία.

Περιοχές

Magic Touch Clinic

Διεύθυνση

.

Το Magic Touch Clinic εδρεύει στη Καλλιθέα.Δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες όσων αναζητούν μόνο το καλύτερο. Στον υψηλής αισθητικής χώρο με σύγχρονης τεχνολογίας ιατρικής αισθητικής μηχανήματα, προσδοκούν να σας αναζωογονήσουν, να σας ισορροπήσουν και να σας “κακομάθουν” με θεραπείες εμπνευσμένες από τη φύση και εκτελεσμένες από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό.

13 συνεδρίες Αδυνατίσματος & Σύσφιξης με Cavitation, 4 Polar Rf, 3 Vacuum στο Magic Touch Clinic στην Καλλιθέα (39,90€).

39.9 Αγόρασέ το