Αδυνάτισμα & μείωση πόντων με 20 συνεδρίες Πρεσσοθεραπείας & Medislim από το Beauty Time στον Πειραιά (26€).

Περιγραφή προσφοράς

  • 26€ από 600€ για: 10 συνεδρίες Πρεσσοθεραπείας + 10 συνεδρίες Medislim.
  • Διάρκεια συνεδρίας: Πρεσσοθεραπεία 30’ ή μια.
  • Διάρκεια συνεδρίας: Medislim 30 ή μια.

Λίγα Λόγια

  • Η πρεσσοθεραπεία είναι μια τεχνική λεμφικής συμπίεσης η οποία έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει το κυκλοφορικό σύστημα για την ταχύτερη αποτοξίνωση, έχοντας πολλαπλά οφέλη για την υγεία και την ευεξία.Πρόκειται για μια επαναστατική διαδικασία η οποία αυξάνει την φλεβική και λεμφική ροή.
  • Με το μηχάνημα ηλεκτροθεραπείας προκαλούμε τους μυς να κάνουν τις ίδιες κινήσεις που θα έκαναν και στην συμβατική άσκηση χωρίς όμως κόπο.Οι συσκευές ηλεκτροθεραπείας αυξάνουν το μυϊκό τόνο ερεθίζοντας συγκεκριμένες μυϊκές δεσμίδες.Η αλληλουχία των παλμών προκαλεί κίνηση στον μυ με αποτέλεσμα τη βελτίωση της ροής του αίματος και την αύξηση της πρόσληψης του οξυγόνου.
Περιοχές

Beauty Time

Διεύθυνση

.
.

Τηλέφωνο

.

Beauty time

Η αγάπη και η πείρα που διαθέτουμε στον τομέα, μας έδωσε το έναυσμα να δημιουργήσουμε έναν σύγχρονο και εξειδικευμένο χώρο για σας ώστε να σας προσφέρουμε τις πολύτιμες υπηρεσίες μας σε προσιτές τιμές!!!

Απελευθερωθείτε από τις εντάσεις και τις τοξίνες του αστικού περιβάλλοντος και το στρες. Βελτιώστε την υγεία και την λάμψη της επιδερμίδας σας.

Αδυνάτισμα & μείωση πόντων με 20 συνεδρίες Πρεσσοθεραπείας & Medislim από το Beauty Time στον Πειραιά (26€).

26 Αγόρασέ το