4 συνεδρίες σώματος με ιατρικό cavitation & 4 συνεδρίες λεμφικής αποσυμφόρησης στο Δερματολογικό ιατρείο Velvet Skin Laser Experts (πλησίον Μετρό Συντάγματος) (39€).

Περιγραφή προσφοράς

  • 39€ από 800€ για 4 συνεδρίες σώματος με ιατρικό cavitation & 4 συνεδρίες λεμφικής αποσυμφόρησης.
  • Η κάθε συνεδρία έχει διάρκεια 35 λεπτά.

Λίγα Λόγια

  • Η τεχνολογία Cavitation είναι ευρέως διαδεδομένη ως η πιο αποτελεσματική θεραπεία για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και την απώλεια του τοπικού πάχους. Αποτελεί την πιο πρωτοποριακή θεραπεία κυτταρίτιδας και λιπογλυπτικής σώματος που υπάρχει σήμερα. Πραγματοποιείται αναίμακτα-χωρίς νυστέρι, στοχεύει στην αποδόμηση των λιποκυττάρων και εγγυάται την άμεση απώλεια πόντων από την πρώτη κιόλας συνεδρία.Το Cavitation δρα τοπικά στα αποθέματα λίπους και εφαρμόζεται ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις επίμονης κυτταρίτιδας. Πιο συγκεκριμένα, ο όρος Cavitation σημαίνει καταστροφή των λιποκυττάρων με την μέθοδο της «σπηλαίωσης». Αξιοποιείται η δύναμη των υπερήχων που δονούν και σπάζουν την μεμβράνη των λιποκυττάρων. Αυτό οδηγεί σε απόπτωση και θάνατο αυτών. Είναι ιδανική μέθοδος για το συσσωρευμένο τοπικό λίπος των λιπαποθηκών γυναικών και ανδρών. Τέτοιες περιοχές είναι η κοιλιά, τα μπράτσα, η οσφυϊκή χώρα (μέση), οι γλουτοί, μηροί, γόνατα, κνήμες.
  • Λεμφική Αποσυμφόρηση:Χρησιμοποιείται ένα μηχάνημα, που διαθέτει προγράμματα σύσφιξης με την παθητική εκγύμναση των μυών, αδυνατίσματος και λεμφικής αποσυμφόρησης. Ανώδυνες παλμικές δονήσεις χαμηλής συχνότητας μεταδίδονται στους μύες μέσω των ηλεκτροδίων που τοποθετούνται στην έκφυση και στην κατάφυση των μυών προκαλώντας μυϊκές συσπάσεις.Παράλληλα τονώνει την λεμφική κυκλοφορία με την τοποθέτηση ηλεκτροδίων (pads) κατά μήκος της ανατομικής πορείας των λεμφαγγείων (από τα κάτω άκρα προς την αριστερή κλείδα όπου σχηματίζεται ο μείζων θωρακικός πόρος). Έτσι επιτυγχάνεται και η απομάκρυνση τοξινών, ανόργανων – οργανικών και άλλων επιβλαβών ουσιών, προϊόντα των καύσεων του οργανισμού, μέσω των νεφρών με την διούρηση.
  • Αποτελέσματα προγράμματος:

-Ολικό Αδυνάτισμα

-Καταπολέμηση της κυτταρίτιδας

-100% τοπική λιπόλυση και μυϊκή σύσφιξη

-Επιδερμική τόνωση

Περιοχές

Velvet Skin Laser Experts

Διεύθυνση

.
.

Η Velvet Skin Laser Experts είναι δερματολογικό ιατρείο με θεραπείες αισθητικής και κλινικής δερματολογίας. Με σεβασμό στον άνθρωπο δίνει εγγυημένα αποτελέσματα και στοχευμένη φροντίδα σε κάθε αισθητικό πρόβλημα. Το δέρμα δεν είναι ένας στατικός φραγμός που απλά περιβάλλει και προστατεύει το ανθρώπινο σώμα. Οι λειτουργίες του δέρματος επηρεάζονται και τροποποιούνται συνεχώς κατά τη διάρκεια της ζωής του ανθρώπου. Αυτό είναι πολύ βασικό γιατί με αυτό τον τρόπο το δέρμα μπορεί να προσαρμόζεται πιο εύκολα σε δεδομένες συνθήκες.  Το δέρμα λοιπόν επιτελεί μια σειρά από πολύ σημαντικές λειτουργίες, ενώ παράλληλα διαμορφώνει την εικόνα του ατόμου προς τα έξω, επηρεάζοντας σε μεγάλο βαθμό και την προσωπικότητά του.

Μέσα από τις άρτια εξοπλισμένες ιατρικές εγκαταστάσεις με μηχανήματα και τεχνικές τελευταίας τεχνολογίας, και παγκοσμίως αναγνωρισμένες συνεργασίες από το χώρο της κοσμετολογίας.

Εστιάζουμε στην άριστη ποιότητα παροχής υπηρεσιών με εξαιρετικά εξειδικευμένους στις εφαρμογές Δερματολόγους.Ισχυρό πλεονέκτημά μας είναι η τεχνολογία που μας δίνει γρήγορο χρόνο θεραπείας, σίγουρα αποτελέσματα και μικρό έως και μηδενικό χρόνο αποθεραπείας.

Στοχεύουμε στο αποτέλεσμα της θεραπείας σας και όχι απλά στο να παρέχουμε υπηρεσίες.Σας κατευθύνουμε σε κάθε σας βήμα με ενδιαφέρον και διάθεση ώστε η εμπειρία σας να είναι μοναδική.

4 συνεδρίες σώματος με ιατρικό cavitation & 4 συνεδρίες λεμφικής αποσυμφόρησης στο Δερματολογικό ιατρείο Velvet Skin Laser Experts (πλησίον Μετρό Συντάγματος) (39€).

39 Αγόρασέ το