4 συνεδρίες σώματος για αδυνάτισμα & σύσφιξη δέρματος με LPG Endermologie M6 Cellu (Γαλλικού Οίκου) στο Δερματολογικό ιατρείο Velvet Skin Laser Experts (πλησίον Μετρό Συντάγματος) (45€).

Περιγραφή προσφοράς

  • 45€ από 450€ για 4 συνεδρίες LPG Endermologie M6 Cellu.
  • Η κάθε συνεδρία έχει διάρκεια 40 λεπτά.
  • Για λόγους υγιεινής, απαιτείται αγορά ειδικής φόρμας για την εφαρμογή της υπηρεσίας η οποία για τους κατόχους των κουπονιών δίνεται στην ειδική τιμή 25€ (απευθείας πληρωτέα στο κατάστημα).

Λίγα Λόγια

  • NEW LIPOMASSAGE LPG: Η Νέα Λιπογλυπτική Σώματος!

H νέα προσέγγιση αντιμετώπισης τοπικού λίπους της LPG στηριγμένη στην επιτυχημένη και
παγκοσμίως αναγνωρισμένη τεχνική Lipomassage.Η LPG ανέπτυξε νέα πρωτόκολλα ειδικά για αδυνάτισμα και σύσφιγξη δέρματος. Η
καινοτομία έγκειται στις νέες στοχευμένες και πολύ γρήγορες θεραπείες κατάλληλες για σμίλευση και λιπογλυπτική όλου του σώματος (χέρια, πλάτη, κοιλιά, μέση, ψωμάκια,
γλουτούς, μηρούς, γόνατα, γάμπες). Διατίθενται πρωτόκολλα ειδικά σχεδιασμένα για άντρες (κοιλιακοί, πλάτη, μέση, στομάχι και μηροί).
Με τη νέα γενιά θεραπειών και συστημάτων της LPG η φυσική διαδικασία της λιπόλυσης (απελευθέρωση λίπους) διεγείρεται κατά 70%!

 

Περιοχές

Velvet Skin Laser Experts

Διεύθυνση

.
.

Η Velvet Skin Laser Experts είναι δερματολογικό ιατρείο με θεραπείες αισθητικής και κλινικής δερματολογίας. Με σεβασμό στον άνθρωπο δίνει εγγυημένα αποτελέσματα και στοχευμένη φροντίδα σε κάθε αισθητικό πρόβλημα. Το δέρμα δεν είναι ένας στατικός φραγμός που απλά περιβάλλει και προστατεύει το ανθρώπινο σώμα. Οι λειτουργίες του δέρματος επηρεάζονται και τροποποιούνται συνεχώς κατά τη διάρκεια της ζωής του ανθρώπου. Αυτό είναι πολύ βασικό γιατί με αυτό τον τρόπο το δέρμα μπορεί να προσαρμόζεται πιο εύκολα σε δεδομένες συνθήκες.  Το δέρμα λοιπόν επιτελεί μια σειρά από πολύ σημαντικές λειτουργίες, ενώ παράλληλα διαμορφώνει την εικόνα του ατόμου προς τα έξω, επηρεάζοντας σε μεγάλο βαθμό και την προσωπικότητά του.

Μέσα από τις άρτια εξοπλισμένες ιατρικές εγκαταστάσεις με μηχανήματα και τεχνικές τελευταίας τεχνολογίας, και παγκοσμίως αναγνωρισμένες συνεργασίες από το χώρο της κοσμετολογίας.

Εστιάζουμε στην άριστη ποιότητα παροχής υπηρεσιών με εξαιρετικά εξειδικευμένους στις εφαρμογές Δερματολόγους.Ισχυρό πλεονέκτημά μας είναι η τεχνολογία που μας δίνει γρήγορο χρόνο θεραπείας, σίγουρα αποτελέσματα και μικρό έως και μηδενικό χρόνο αποθεραπείας.

Στοχεύουμε στο αποτέλεσμα της θεραπείας σας και όχι απλά στο να παρέχουμε υπηρεσίες.Σας κατευθύνουμε σε κάθε σας βήμα με ενδιαφέρον και διάθεση ώστε η εμπειρία σας να είναι μοναδική.

4 συνεδρίες σώματος για αδυνάτισμα & σύσφιξη δέρματος με LPG Endermologie M6 Cellu (Γαλλικού Οίκου) στο Δερματολογικό ιατρείο Velvet Skin Laser Experts (πλησίον Μετρό Συντάγματος) (45€).

45 Αγόρασέ το