3 λεμφικά χειρομασάζ ή χειρομασάζ αδυνατίσματος, διάρκειας 30' το ένα, από το Benevita Natural Wellness Spa στο Μαρούσι (πλησίον ΗΣΑΠ) (12€).

Περιγραφή προσφοράς

  • 12€ από 60€ για 3 λεμφικά χειρομασάζ ή χειρομασάζ αδυνατίσματος, διάρκειας 30 λεπτών το ένα.

 

Λίγα Λόγια

  • Οι επαγγελματίες του ολοκαίνουργιου "Benevita Natural Wellness" σας υπόσχονται  άμεσα αποτελέσματα από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες.
  • Λεμφικό Μασάζ:Με τις κατάλληλες πιέσεις στους λεμφικούς αγωγούς του σώματος και το "ντραινάρισμα" των λεμφικών αγγείων επιρρεάζονται θετικά τα ζωτικά όργανα του σώματος και βελτιώνεται θεαματικά η λειτουργία τους. Η βελτίωση της λειτουργίας των οργάνων ενώ χαρίζει ανακούφιση και ξεκούραση στα πόδια, τις γάμπες και εξαφανίζει τους πόνους της πλάτης ενώ απαλύνει τους πόνους της χρόνιας κόπωσης Τα αποτελέσματά επεκτείνονται στη συνολική σας υγεία καθώς συμβάλει στην καλή πέψη και στην ενίσχυση του γαστρεντερικού συστήματος.
  • Μασάζ κατά της κυτταρίτιδας: Το μασάζ βοηθάει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του δέρματος καθώς βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και την απομάκρυνση των τοξινών από το σώμα.Ακόμη καταπολεμά την ξηρότητα και συμβάλλει στη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος.

 

Περιοχές

Benevita

Διεύθυνση

.

 

Ο φυσικός τρόπος να νιώθεις καλά! Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να νιώσεις καλά... ο καλύτερος όμως είναι ο φυσικός τρόπος! Στη Benevita έχουμε αναγάγει σε φιλοσοφία όλες τις φυσικές μεθοδολογίες και πρακτικές που αποκαθιστούν την ενεργειακή ισορροπία του οργανισμού σας. Τα προγράμματα που προσφέρουμε, έχουν σχεδιαστεί από εξειδικευμένους θεραπευτές με στόχο να γίνουν απολαυστικές εμπειρίες με απτά αποτελέσματα. Ανάμεσα στο ευρύ φάσμα υπηρεσιών μπορείτε να βρείτε επιλογές για την ευεξία, τη χαλάρωση αλλά και την αναζωογόνησή σας. Η προσωπική εξυπηρέτηση και η προσαρμογή των υπηρεσιών μας στις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας, θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

3 λεμφικά χειρομασάζ ή χειρομασάζ αδυνατίσματος, διάρκειας 30' το ένα, από το Benevita Natural Wellness Spa στο Μαρούσι (πλησίον ΗΣΑΠ) (12€).

12 Αγόρασέ το