18 συνεδρίες αδυνατίσματος & σμίλευσης σώματος με πρεσσοθεραπεία, slimming (ηλεκτροθεραπείες), θερμοκουβέρτες & κρυοθεραπείες από το ινστιτούτο Δέσποινα Κυπραίου, στο Πειραιά (24€).

Περιγραφή προσφοράς

  • 24€ από 540€ για:

a.5 συνεδρίες θερμοκουβέρτας,

b.5 συνεδρίες slimming (ηλεκτροθεραπείες),

C.5 συνεδρίες με πρεσσοθεραπείες,

d.3 συνεδρίες κρυοθεραπείας.

  • Διάρκεια συνεδρίας 30’ - 35’ ή μια.

Λίγα Λόγια

  • Πρεσσοθεραπεία: Επιδερμική σύσφιξη. Ανασύσταση του μειωμένου κολλαγόνου είτε με τις αυξομειώσεις βάρους, είτε με την πάροδο των χρονών που μειώνεται αισθητά από τον οργανισμό μας, με αποτέλεσμα το σώμα μας να φαίνεται γερασμένο
  • Η ηλεκτροθεραπεία είναι μια σειρά από θεραπείες που εφαρμόζεται για να επιλύσει προβλήματα κυτταρίτιδας, τοπικού πάχους και σύσφιξης σώματος με εκπληκτικά και μόνιμα αποτελέσματα. Προτιμάται δε από όλες τις γυναίκες γιατί δεν χρησιμοποιείται νυστέρι!! απλά ξαπλώνοντας στο κρεβάτι του αισθητικού. Με την αισθητική ηλεκτροθεραπεία χρησιμοποιούνται ειδικά ηλεκτρόδια (pads) συνήθως σιλικόνης που αλείφονται με ειδικό αγώγιμο gel ή ακόμα και αυτοκόλλητα pads που τοποθετούνται στο σώμα όπου χρειάζονται, με βάση τις ανάγκες του κάθε χρήστη και αυτό που επιτυγχάνεται είναι γνωστό ως λιπογλυπτική σώματος!
  • Κρυοθεραπεία, μια μέθοδος βασισμένη σε τρία βήματα: peeiling,massage και μάσκα κρυοθεραπείας, για άμεση σύσφιξη ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία.
  • Θερμοκουβέρτα: Χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις τοπικής ή γενικευμένης παχυσαρκίας και κυτταρίτιδας. Αποτελεί ιδανική λύση για άτομα που απαγορεύεται να κάνουν σάουνα και για άτομα δεν ιδρώνουν εύκολα. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 38-60 βαθμούς Κέλσιου.Μεταφέρουν την ζέστη βαθιά στο δέρμα και προκαλούν αύξηση της θερμοκρασίας στον υποκείμενο ιστό. Η βελτίωση του μεταβολισμού του λίπους και της κυκλοφορίας του αίματος, βοήθα στην αποσύνθεση του λίπους και την σύσφιξη του συνδετικού ιστού. Είναι λοιπόν σημαντικό η απελευθερούμενη ζέστη να μην είναι υπερβολική. Η άνοδος της θερμοκρασίας στους ιστούς έχει σαν αποτέλεσμα την υπεραιμία και την αυξημένη δράση των ενζύμων. Επηρεάζει το νευρικό σύστημα και επιταχύνει τη χαλάρωση. Το σώμα δέχεται ευκολότερα τα συστατικά των προϊόντων.
Περιοχές
Καραολή & Δημητρίου 15, Πειραιάς

Δέσποινας Κυπραίου

Διεύθυνση

Καραολή & Δημητρίου 15, Πειραιάς

Τηλέφωνο

210 4124441

Το Studio Ομορφιάς της Δέσποινας Κυπραίου είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους επισκέπτες και να τους καλωσορίσει προσφέροντας, 20 χρόνια τώρα, ομορφιά και ευεξία! Στο φιλικό και ζεστό χώρο του Studio Ομορφιάς της Δέσποινας Κυπραίου, μπορεί κανείς να απολαύσει πολλές υπηρεσίες ομορφιάς, όπως: περιποιήσεις προσώπου με μάσκες ομορφιάς, manicure, pedicure, τεχνητά νύχια, αποτρίχωση μ' όλες τις σύγχρονες μεθόδους (κερί, κλωστή,ipl, ριζική) massage relax, massage αδυνατίσματος, μακιγιάζ με επαγγελματικά προϊόντα(νυφικό μακιγιάζ) tattoo xenas μόνιμο μακιγιάζ (ματιών, χειλιών και φρυδιών) τοποθέτηση βλεφαρίδων,τουφάκια και extension.

18 συνεδρίες αδυνατίσματος & σμίλευσης σώματος με πρεσσοθεραπεία, slimming (ηλεκτροθεραπείες), θερμοκουβέρτες & κρυοθεραπείες από το ινστιτούτο Δέσποινα Κυπραίου, στο Πειραιά (24€).

24 Αγόρασέ το