50 Συνεδρίες Αδυνατίσματος που περιλαμβάνουν LPG, Cavitation, συνεδρίες RF (ραδίοσυχνότητες), Ultratone, Drainage & Bodyslim από το Slimline στον Άγιο Νικόλαο (έναντι σταθμού ΗΣΑΠ Αγίου Νικολάου) (60€).

Περιγραφή προσφοράς

  • 60€ από 1200€ για 50 συνεδρίες που περιλαμβάνουν:

a.12 RF ραδιοσυχνοτητές,
b.
12 cavitation,
C.10 Drainage,
d.6 Ultratone,
e.5 LPG.
f.
5 Bodyslim.

Λίγα Λόγια

  • RF (ραδιοσυχνότητες): η top τεχνολογία για άμεση σύσφιξη και ανόρθωση των ιστών, η οποία είναι ακόμα μία μη επεμβατική μέθοδος ιδανική για κάθε τύπο δέρματος. Η δράση των ραδιοσυχνοτήτων φτάνει μέσα στο δέρμα-βαθύτερα από οποιαδήποτε άλλη συσκευή τέτοιου τύπου- με εντυπωσιακά αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία.
  • Cavitation: η υπερσύγχρονη τεχνολογία για ισχυρή, άμεση και μόνιμη λιποδιάλυση με έναν γρήγορο και ανώδυνο τρόπο.Τα αποτελέσματα είναι ορατά άμεσα, αφού με το πέρας κάθε συνεδρίας έχουμε μείωση έως και 2 εκατοστών, από την περιοχή του σώματος όπου εφαρμόζεται η θεραπεία.
  • Body sliming: Peeling σώματος, επάλειψη με αμπούλα - κρέμα - μάσκα αδυνατίσματος από κανέλλα και κίτρο, τύλιγμα με bodywrap. Τελειώνουμε με κρέμα σύσφιξης. Για εξάλειψη κυτταρίτιδας, κάυση λίπους.
  • Vagume μασάζ για τοπικό αδυνάτισμα με LPG: Μασάζ που αποβάλλει την εγκλωβισμένη κυτταρίτιδα προς τα έξω, λειαίνει την κυταρρίτιδα που ήδη υπάρχει στην επιφάνεια της επιδερμίδας, συσφιξη επιδερμίδας και αφαίρεση τοπικού πάχους.
  • Drainage: Για αποτοξίνωση με αποβολή των τοξινών του σώματος από το μεσοκυττάριο υγρό. Προσφέρει ισοκατανομή λίπους, εξάλειψη κυτταρίτιδας, μυική και επιδερμική σύσφιξη.
  • Λεμφικό massage σώματος γίνεται με συγκεκριμένες τεχνικές μάλαξης, ποτέ με πίεση και οι τεχνικές ακολουθούν μια συγκεκριμένη σειρά και ακολουθία στα σημεία του σώματος που έχουμε τη μεγαλύτερη συγκέντρωση των λεμφαγγείων.
  • Ultratone βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας και ταυτόχρονα στη μείωση του όγκου των λιποκυττάρων ώστε να υπάρχει ομοιόμορφο χάσιμο πόντων στις προβληματικές περιοχές!

     

Περιοχές

Slim Line

Διεύθυνση

Λεωφόρος Ιωνίας 114
Άγιος Νικόλαος

Το κέντρο Αισθητικής Slim Line δημιουργήθηκε από το πάθος και την αγάπη για την ομορφιά και την φροντίδα της. Ένας χώρος Αισθητικής προσώπου - σώματος αφιερωμένος στην γυναίκα εδώ και 22 χρόνια. Αισθητικός Ιατρικός Σύμβουλος , πτυχιούχος ΤΕΙ, πρωην Καθηγήτρια Αισθητικής και μέλος της Πανελληνίας Ένωσης Ιατρικής Αισθητικής , ασχολείται με εξειδίκευση στην Αντιρυτιδική Θεραπεία, σύσφιξη και λάμψη προσώπου και σας χαρίζει εως και 10 χρόνια Νεότητας χάρη στους Πολυσακχαρίτες το νέο βιολογικό προϊόν , οπού με κάθε εφαρμογή βλέπετε και άμεσα αποτελέσματα. Το Ινστιτούτο βάσει της τελευταίας λέξης στην τεχνολογία μηχανημάτων και laser παρέχει υπηρεσίες Αδυνατίσματος και Ριζικής Αποτρίχωσης.

Παρόμοια Deals

8
290.0€ από 15€
11
120.0€ 9.9€

Απώλεια βάρους έως 5 κιλά & Λιπογλυπτική

Μέλλον Υγείας & Ομορφιάς

Ιλίσια
10
350.0€ 29.9€

50 Συνεδρίες Αδυνατίσματος που περιλαμβάνουν LPG, Cavitation, συνεδρίες RF (ραδίοσυχνότητες), Ultratone, Drainage & Bodyslim από το Slimline στον Άγιο Νικόλαο (έναντι σταθμού ΗΣΑΠ Αγίου Νικολάου) (60€).

60 Αγόρασέ το